Zirvede Haber

BİR YILDA 100’E YAKIN KADINA ÜCRETSİZ E- İHRACAT EĞİTİMİ

BİR YILDA 100’E YAKIN KADINA ÜCRETSİZ E- İHRACAT EĞİTİMİ

Çok fonksiyonlu bir e-ticaret yönetim programı olan Propars,  e-ihracat alanında kadın istihdamını artırmaya yönelik bir çalışma başlattı. KOBİ’lerin Amazon, ebay ve Etsy gibi dünyanın en önemli alışveriş sitelerinde yer almasını sağlayan Propars bulut teknolojisi kullanarak 54 ülkeye ihracat yapılmasına aracılık ediyor.

Her ay 8 kadına ücretsiz e-ihracat eğitimi vermeye hazırlanan Propars,  kadınların e-ihracat sürecinin işleyişine hâkim olabilmelerini hedefliyor.

Şirket’in kurucusu Engin Sezgin’den birebir eğitim alacak kadınlar, bu özel program sayesinde sektördeki profesyonellerin önerileri ve deneyimlerinden haberdar olacaklar. Kadınlar bu eğitim sayesinde, kendi işlerini kurmaları için gereken donanıma ulaşabilecekler. E- ihracat alanında bilgilerini genişletecek olan kadınlar ticarette daha aktif yer alabilecekler.

Toplamda 8 saat sürecek ve ücretsiz yapılacak eğitim programına katılan kadınlar e-ihracat süreçlerini kapsamlı olarak öğrenecek ve sertifika almaya hak kazanacaklar.

Sezgin verecekleri ücretsiz eğitimlerle ilgili şunları söyledi: “Bu programı uygulamaktaki en büyük amacımız, sektördeki kadın istihdamını artırmak. Kadınların her açıdan desteklenmesi gerektiği bir dünyada yaşıyoruz. Kadın başarılarının artması,  dünyanın daha iyi bir yer alması için çok önemli.”

Bu eğitime, e-ihracata meraklı, öğrenmeye açık, kendi işinin sahibi olmak isteyen kadınlar katılabilecekler.

PROPARS HAKKINDA

2013 yılında Engin Sezgin tarafından kurulan Propars çok fonksiyonlu bir e-ticaret yönetim programıdır. Propars kurulduğu günden bu yana yurt içinde elde ettiği birikim ve deneyimi uluslararası platforma taşıyor. KOBİ’lerin Amazon, ebay ve Etsy gibi dünyanın en önemli alışveriş sitelerinde yer almasını sağlıyor. Bulut teknolojisini kullanan Propars 54 ülkeye e-ihracat yapılmasına aracılık ediyor. Propars’a üye olan işletmeler, birkaç adımla ürünlerini dünyaya tanıtma imkanı buluyor. Propars bu şirketlere ilk adımda mağaza açma fırsatı sunuyor. İkinci adımda üyelerinin anlaşmalı olduğu kargo firmalarıyla indirimli fiyatlarla çalışmasını, son adımda da diledikleri ülkelerde satışa çıkmalarını sağlıyor.

Firmalar ürünlerini Propars paneline toplu halde sadece bir kez yükleyerek Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen pazar yerlerinde satışa çıkabiliyor. Bir entegrasyon firması olan Propars sayesinde her ürün için ayrı ayrı ilan açmaya gerek kalmıyor. Firmalar tek tuşla tüm mağazalarının yönetimini tek bir panel üzerinden yapabiliyor. Propars firmalara zamandan tasarruf sağlıyor. Ürünlerini yurt dışı pazarlarda da satışa sunmak isteyen firma sahipleri için çeviri hizmeti de sunan Propars, ürün bilgilerini satış yapılan ülkelerin dillerine otomatik olarak çeviriyor. Türkçe bilmeyen milyonlarca müşteriye kendi dilinde ulaşma fırsatı tanıyan Propars 7/24 hizmet garantisi veriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ