Zirvede Haber

Bursa’da dert yandılar! CHP’li Kayışoğlu TBMM’ye taşıdı…

Bursa’da dert yandılar! CHP’li Kayışoğlu TBMM’ye taşıdı…

Geçen hafta Karacabey ilçesinde Taşıyıcılar Kooperatifi ve Ziraat Odası’nı ziyaret eden CHP Bursa Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu, esnafın ve çiftçilerin dile getirdikleri sorunları TBMM’ye taşıdı.

Bursa'da dert yandılar! CHP'li Kayışoğlu TBMM'ye taşıdı...
Karacabey’de Taşıyıcılar Kooparatifi ve Ziraat Odası’nı ziyaret eden Kayışoğlu, TBMM’de söz alarak sorunları dile getirdi.

Kayışoğlu, taşımacılık yapan esnafın, boşaltma konusunda mevzuat eksikliği nedeniyle büyük mağduriyetler yaşadığını söyledi ve ekledi;

“TAŞIMACILIK YAPAN ESNAF MAĞDUR OLUYOR”

“Geçen hafta Karacabey ilçemizde Taşıyıcılar Kooparatifi ve Ziraat Odası’nı ziyaret ettim. Taşıyıcı esnafının takograf, konaklama sorunu, lastiğinden mazotuna, vergisinden otoyol ücretine artan giderleri gibi yaşadıkları sorunları çokça dile getirdik. Diğer yandan başka bir sorunlarını daha dile getirdiler. Taşımacılıkla ilgili yükleme ve taşıma konusunda yasal düzenlemeler olduğu halde yük boşaltma ile ilgili mevzuatın olmadığı ve bu nedenle esnafın bazen günler, haftalar süren beklemeler nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını anlattılar.

CHP PM Üyesi ve Bursa Milletvekili Kayışoğlu, hayvancıların ilettiği sorunları anlattı, çiftçinin iktidardan umudunu kestiğini söyledi.

Kayışoğlu, şöyle konuştu;

“ÇİFTÇİ İKTİDARDAN UMUDUNU KESTİ!”

“Ziraat Odası’nda ise çiftçilerimiz küçükbaş hayvancılıkta zaten cüzi olan desteğin otlayan hayvanların kulaklııkları düşünce yada  yıl geçince desteğin kesildiğini dile getirdiler. Çözüm talebinde bulunmadılar çünkü AKP’nin sorunlarını çözececeğini düşünmüyorlar. Bizim iktidar olup çözmemizi istediler.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ