Zirvede Haber

SELÇUK ORTAOKULU DYNED’DE 3’TE 3 YAPTI

SELÇUK ORTAOKULU DYNED’DE 3’TE 3 YAPTI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü DynEd’de dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. En Yüksek Puanla Selçuk Ortaokulu Öğrencileri Zehra Candar, Melike Özdemir ve Yağmur Delikanlı Ödüllendirildi.

2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminde DynEd İngilizce dil eğitim sistemini etkin ve verimli kullanan öğrenciler İznik Milli Eğitim Müdürü tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi. İlçe Milli Eğitim müdürü Muhammet Asil ” DynEd sistemini öğrencilerin dil gelişimi açısından çok önemsiyoruz. Okuma ve dil bilgisi ile sınırlı kalmayıp dinleme ve konuşma becerilerinin gelişimine de katkı sağlamaktadır. Öğrencilerimizi ve onları her daim destekleyen veli ve öğretmenlerimizi kutlarım” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan ödül töreni programına İznik Belediyesi Belediye Başkan Vekili Zeliha Peşte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil, Selçuk Ortaokul Müdürü İbrahim Can, DynEd İlçe Koordinatörü Abdullah Barbaros Erkan, Öğrenci ve veliler katıldı.

DynEd programında ödül almaya hak kazanan Öğrencilerden Zehra Candar, DynEd programı fotoğraf destekli oluşu, konuşmaları telaffuz ettirmesi ayrıca her bölümde sınav yapılması bizlere önemli katkı sağlıyor dedi. Öğrenci velilerinden Hüseyin Delikanlı kızının DynEd sayesinde artık altyazı olmadan İngilizce film izleyebildiğini  ve yabancı arkadaşları ile yazışabildiğini ifade etti. Öğrenciler 12 puan ile  sistemdeki en yüksek skora ulaştılar ve 30 saatin üstünde çalışma başarısı gösterdiler.

DynEd programının en önemli özelliklerinden birisi de öğrenciyi sürekli aktif halde bulunmaya zorlamasıdır. Bunu yaparken öğrencinin seviyesini sürekli kontrol eder, iletişimseldir (Interactive) ve öğrencinin doğruyu kendi mantığıyla bulmasına yardımcı olur.

İlçemiz Ortaokullar arasında DynEd programında dereceye giren  Yağmur Delikanlı 8.sınıf Selçuk Ortaokulu, Zehra Candar 7.sınıf Selçuk Ortaokulu, Melike Özdemir 6.sınıf Selçuk Ortaokulu Öğrencileridir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ