Zirvede Haber

Osmangazi Kükürtlü Sakinleri 12 Haftadır Parklarını İstiyor!

Osmangazi Kükürtlü Sakinleri 12 Haftadır Parklarını İstiyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından parkları sökülüp imara açılan Kükürtlü Mahalle sakinleri, yıkılmak istenen parkları için başlattıkları mücadelenin 12. haftasında parkın bulunduğu alanda bir araya geldi.

Nasrettin Hoca Çocuk Parkı ve afet toplanma alanı olarak kullanılan yer Osmangazi Belediyesi tarafından yenileceği söylenerek parkı söküp imara açıldı. Parkın imara açılmasına mahalleli tepki gösterdi.

Bursa’da yeşil alanlar giderek azalıp betonlaştırılırken, Kükürtlü’deki çocukların mahalledeki tek oyun alanı da yok edildi. Kükürtlü Mahallesi’nde bulunan Nasreddin Hoca Çocuk Parkı’nın oyuncaklarının ve banklarının sökülerek imara açılmasına karşı mahalle sakinleri direnmeye devam ediyor. Konuya dair bugün tekrar bir basın açıklaması gerçekleştiren mahalle sakinleri, parklarını geri istediklerini bir kez daha vurguladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, mahallede İklim sokağı projesine hazırlanırken, Osmangazi Belediyesi’nin aynı mahalledeki yeşil alan olan çocuk parkını söküp imara açarak betonlaştırması ise tepkilere neden oldu.

BursaMuhalif.com/Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ