Zirvede Haber

Mavi Kelebekler’den Altepe’ye teşekkür

Mavi Kelebekler’den Altepe’ye teşekkür

Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Recep Altepe’ye spora katkılarından dolayı plaket veren Mavi Kelebekler Spor Kulübü’nün Başantrenörü Nevzat Yaşar, “Kendisi hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Spora olan katkısı çok büyük” diye konuştu. 310 sporcuya eğitim verdikleri tekvando branşında başarılarını sürdürmeyi hedefliyorlar.

Mavi Kelebekler’den Altepe’ye teşekkür

Tekvando alanında büyük başarılara imza atan Mavi Kelebekler Spor Kulübü, Büyükşehir Belediye eski Başkanı Recep Altepe’ye spora katkılarından dolayı plaket takdim etti. Düzenlenen etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi eski başkan vekillerinden ve Bursaspor’un eski yöneticilerinden İsmail Hakkı Arslan ile Büyükşehir Belediyesi eski başkan yardımcısı Abdülkadir Karlık da katıldı. 10-16 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek Uluslararası Turkish Open’a katılacak sporculara başarılar dileyen Recep Altepe, amatör sporların her zaman destekçisi olduklarını kaydetti.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR
Eski başkan Recep Altepe, “Başkan olduğum dönem boyunca spora hep destek verdik ve her zaman spor önde olsun istedik. Sizin gibi kulüplerin de hep destekçisi olduk. Çünkü siz burda 310 tane gence spor imkanı sağlıyorsunuz, kolay bir şey değil. Başlı başına bir mücadele. Bu nedenle belediyelerin her zaman sizlerin yanında olması lazım. Biz bu şekilde amatör sporcu ve kulüp sayısını katlamıştık. Müsabaka sayıları ise 8 bine çıkmıştı. Sayı yüzde 20 daha artsaydı, İstanbul’a yaklaşacaktık. 250 spor tesisi, 12 kapalı yüzme havuzu kazandırdık. Gençlerin spor yapması, enerjisini bu yöne harcaması çok önemli. Bunların hepsi gençliğe yatırım” diye konuştu.

DESTEĞİ ESİRGEMEDİ
10-16 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan turnuvaya katılacaklarını dile getiren Mavi Kelebekler Spor Kulübü Başantrenörü Nevzat Yaşar, “Burada ortalama 48 ülkeden, 2 bin sporcu yarışacak. İkinci etabı ise Bulgaristan’da devam edecek. Sporcularımız elinden gelen mücadeleyi vererek Türk bayrağını dalgalandırmayı sürdürecekler” dedi. Recep Altepe’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirten Yaşar, “Kendisi hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Spora olan katkısı çok büyük. Bu nedenle kendisine turnuva öncesinde bir plaket takdim ederek, teşekkürlerimizi iletmek istedik” ifadelerini kullandı. Yaşar, Kulüp Başkanı Eren Pidecioğlu’na da katkılarından dolayı teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ