Zirvede Haber

“Sen Varsan Bir Fazlayız” sloganı ile bizimle ol ve Mirza’nın hayatını kurtar

“Sen Varsan Bir Fazlayız” sloganı ile bizimle ol ve Mirza’nın hayatını kurtar

Mirza Kılıç 7 Ağustos 2020’de Ordu’da doğdu, şuan 6 aylık ve SMA Tip 1 Hastası. Vücut kontrolünün olmaması ve kısıtlı hareket kabiliyeti nedeniyle, genetik bir test yapıldı. 2,5 aylıkken SMA teşhisi kondu. 5 aylıkken ülkemizin desteklediği fakat hastalığın sadece ilerlemesini önleyen kesin tedavi olmayan Spinraza’nın ilk dozunu aldı. 10 Şubat tarihinde ikinci doz ve 24 Şubat tarihinde de üçüncü doz Spinraza’yı aldı. Ancak, 2. Dozu aldıktan sonra solunum sıkıntısı ile hastaneye kaldırıldı. Şuan Ankara Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda ve solunum cihazına bağlı olarak hayatını sürdürmekte. Bu sebeple Mirza, solunum yollarının daralmasına bağlı trake ameliyatı oldu.

Onun için hayat kurtarıcı olan, Dünyanın en pahalı ilacı olarak bilinen ve değeri yaklaşık 2.4 Milyon Avro olan Zolgensma’yı almak için her bağışa ihtiyacımız var. “Helpformirza” adlı instagram hesabının biyografi bölümünde yer alan link üzerinden uluslararası bağış sitesi gofoundme veya paybal seçeneklerine ulaşarak bağışta bulunabilir veya yine “mirzaumutdukkan” adlı instagram hesabı üzerinden ürünler satın alarak Mirza’ya destek olabilirsiniz. Bağış adımları (yazılı ve görsel) ve Mirza’ya ait rapor ve diğer detaylı bilgiler bu hesaplarda mevcuttur.

Solunum güçlüğü nedeniyle tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilmekte olup, en kısa sürede bu paranın toplanması sizlerin elinde. Lütfen duyarsız kalmayalım. Paylaşalım ve farkındalık yaratalım. Umut olmak isteyenlere kapı, iyilik yapmak isteyenlere vesile olalım. Nefesini daha fazla zorlamadan ve kalbini yormadan Mirza’yı sağlığına kavuşturalım. Unutmayın, umut hep vardır ve iki birden çoktur!

“Sen Varsan Bir Fazlayız” sloganı ile bizimle ol ve Mirza’nın hayatını kurtar. Desteğinizle Mirza yaşayabilecektir. Tüm desteğiniz için teşekkür ederiz!

Mirza Gönül Elçileri Koordinatörü Derya ŞAŞMAZ CANDAN; İletişim: 0535 1085179

Babası Barış KILIÇ; İletişim: +90 533 7273815

Eniştesi Bilal KARADENİZ; İletişim: +49 177 5037784

TL Hesap

Banka: AKBANK

Alıcı: Banu ÇOŞKUNER

IBAN: TR67 0004 6002 3088 8000 2436 11

Açıklama: Lütfen Kendi İsim ve Soyisminizi yazınız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ