Zirvede Haber

DEVA Partisi 1 yaşında… DEVA Sahaya Tam Kadro İndi!

DEVA Partisi 1 yaşında… DEVA Sahaya Tam Kadro İndi!

Geçtiğimiz yıl bugün kurulan Deva Partisi 1. yaşını kutluyor. Partinin 1. yıldönümünde Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, Bursa’yı ziyaret etti. Alışverişin kalbinin attığı Kapalıçarşı’nın nabzını tutan Dalgın, esnafın sıkıntılarını dinledi.

DEVA Partisi 1 yaşında...Genel Başkan Yardımcısı Dalgın'dan Bursa çıkarması!
Ali Babacan önderliğinde kurulan Deva Partisi, 1. yılını geride bıraktı. Bugün 1. yılını dolduran partinin Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, Bursa’yı ziyaret etti.

Bursa’da Kapalıçarşı esnafını gezen ve sohbet eden Dalgın’a Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, Bursa İl Yönetim Kurulu üyeleri Ali Bayer, İskan Akın, Mustafa Yavuz, Birkan Akgül, Hüseyin Acar, Berrin Temuroğlu, Ferdun Şen, Asya Zeynep Dede, Tuğba Yıldızer, Burak Yalım, Sadık Kutlucan, Kerem Turan, Yasin Gök, Şakir Çalışkan, Zekeriya Pehlevan ve Merve Çubukçu eşlik etti.

Doğma büyüme Bursalı olan Dalgın, “Partimizin 1. Yaşını burada kutlamak istedik. Burada vatandaşlar ile sohbet etmekten çok mutluyum” dedi.

Dalgın, sözlerine şöyle devam etti: “Bursa benim doğduğum büyüdüğüm bir şehir. Partimizin 1. Yaşını hem burada kutlamak istedim. Bu velise ile vatandaşımız ve esnafımızla da bir sohbet etmek istedik.

“TÜRKİYE’DE SİYASET BAĞIRA BAĞIRA YAPILIYOR”

Çünkü Türkiye’de siyaset çok fazla konuşarak ve bağırarak yapılıyor. Biz bunun karşısına daha çok dinleyen ve daha sakin bir siyaset yapmak için yola çıktık. 1. senemiz de bu şekilde bitti. Aslında bugünde yaptığımız bu. Vatandaşımızı dinliyoruz. Onlarla konuşuyoruz. Çözüm önerilerimizi aktarıyoruz. Karşılık istişare ediyoruz. O yüzden çok güzel bir gün. Ben patimizin 1. yılında burada olmaktan hem de memleketimde olmaktan hem de arkadaşlarımız ile birlikte vatandaşlarımızla olmaktan çok mutluyum.”

“HÜKÜMET YÜZÜNDEN AĞIR BEDELLER ÖDÜYORUZ”

Bursa öngörülerini de enBursa.com’a anlatan Dalgın, hükümetin esnafın yanında olmadığını ve bu yüzden ağır bedeller ödendiğini dönemlerden geçildiğini söyledi.

Dalgın, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bursa her zaman çok enerjik. Türkiye’nin dinoması zaten. Aynı zamanda Türkiye’yi temsil eden bir vilayetimiz. Türkiye’deki sıkıntılar ne ise buradaki sıkıntılarda aynı şekilde. Esnafımız derdi ne kira, vergi azalmamış ama işler azalmış. Yanındaki çalışana maaş vermek, mal almak ve borcunu ödemek durumunda. Ama bir taraftan masraflar gidiyor. Yani tıpkı yabancı ülkelerin, batı ülkelerin yaptığı gibi esnafa düzgün bir destek programı uygulansaydı esnafta bir bu kadar acı çekmiyor olacaktı. Biz biliyorsunuz partiyi kurduktan bir hafta sonra neler yapılması gerektiğine dair çok kapsamlı bir not yayınladık. Dedik ki esnafın stopajını, vergisini sıfırlayın almayın. Esnafı kredilendirmeyin, hibe verin. Vatandaşın yanında olun. Hükümet bunu yapmadığı için bugün maalesef çok ağır bedeller ödenen bir dönemden geçiyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ