Zirvede Haber

Yunuseli Havaalanı Arazisine Dışarıdan Müdahalenin Önü Kesilmeli!

Yunuseli Havaalanı Arazisine Dışarıdan Müdahalenin Önü Kesilmeli!

“Büyükşehir ve Osmangazi Belediye Meclislerinde Alınacak Kararla Bölge Rekreasyon Alanı İlan Edilerek Bursa Dışından Müdahalenin Önü Kesilmelidir.” sözler geçmiş dönemin Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cemil Aydın’a ait.

Aydın; ” Yunuseli Havalimanı Arazisi.  Defalarca ifade ettik.  Hem Osmangazi Belediye Meclisinde hem de diğer platformlarda.  Öncelik rekreasyon alanı.  Diğer önerimiz; Bölge semtlerdeki okulların buraya taşınarak oluşacak alanlarda mahallelere park ve sosyal donatı alanlarının elde edilmesi. Her durumda rekreasyon alanı gerçekleşecek.

Fakat en önemlisi; Yunuseli Havalimanı Arazisinde ne olacaksa Bursa Yerel Yönetim Erklerince planlanmalı ve uygulanmalıdır.  Bursa’nın değerleri Bursalılar tarafından yönetilmelidir.

Zira; 2018 yılında Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pendik’teki bir toplantıda Sayın Alinur Aktaş ile olan görüşmesini anlatırken Yunuseli Havaalanı Arazisi için “Sabırlı Ol” sözü ister istemez bende Ankara’nın ve ilgili bakanlıkların müdahale arzusunu çağrıştırmakradır.

Büyükşehir ve Osmangazi Belediye Meclisinde alınacak kararlarla bölgenin “rekreasyon alanı” olarak ilan edilmesi Bursa’nın kararlılığının ifadesi olacaktır.  Bekleyip, göreceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ