Zirvede Haber

ADCOLONY 8 MARTI ÇALIŞANLARINA TATİL İLAN ETTİ

ADCOLONY 8 MARTI ÇALIŞANLARINA TATİL İLAN ETTİ

Her zaman kadınlara ve kadın çalışanlara verdiği değer ile fırsat eşitliği yaratan dünyanın en büyük mobil reklam platformlarından biri olan AdColony, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü cinsiyet farkı gözetmeksizin tüm çalışanlarına tatil ilan etti.

AdColony EMEA Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü Canten Akdağ Çopur, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün önemini şu sözleri ile ifade etti:

“Kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel başarıları ve katkılarının kutlandığı bu önemli günde aynı zamanda cinsiyet eşitliğini korumak ve hızlandırmak için Dünya Kadınlar Günü’nü çok önemli bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Şirketimizde kadın çalışanlarımız %54 ile çoğunluğu oluşturuyor. Bu günün önemini ve fırsat eşitliğini daha da ortaya koyabilmek ve koruyabilmek adına geçtiğimiz birkaç ay boyunca İnsan Kaynakları ekibi olarak , bir çok çalışanımızla birbirimizi nasıl yansıtacağımız, dinleyeceğimiz ve anlamaya çalışacağımız hakkında konuştuk ve onların önerilerini dinledik. AdColony olarak toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik çalışanlarımızla yaptığımız sohbetlerimiz ve onların fikirleri çok önemliydi. Toplumsal cinsiyet eşitliğine ulaşılması için en büyük inancımız, kişilerin yeni beceriler edinmeleri, kariyerlerini ilerletmeleri ve sonuna kadar başarıya ulaşmaları için eşit fırsatlar sağlamaktı. Bu nedenle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü cinsiyet farkı gözetmeksizin tüm çalışanlarımız için tatil ilan ettik. İleri ki süreçlerde de şirket kültürümüzün ve kimliğimizin en büyük temellerinden biri olan eşitliği göz önünde bulundurarak yolumuza devam edeceğimizi büyük bir gurur ile belirtmek isterim.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ