Zirvede Haber

Özdilek’te 8 Mart İndirimleri Devam Ediyor!

Özdilek’te 8 Mart İndirimleri Devam Ediyor!

Kadınlar Günü için birbirinden özel indirim ve kampanyalar Özdilek şubelerinde 14 Mart’a kadar devam ederken, seçili ürünlerde geçerli olacak fırsatlar ise 15 Mart tarihine kadar Özdileklerde ve Özdilekteyim’de ziyaretçilerine sunuluyor.

14 Mart’a kadar Polaris, Kinetix, Bulldozer, Mammamia, Cat ve Harley Davidson ürünlerinde yüzde 40’a varan indirimler Özdilek şubelerinde kullanıcılarını bekliyor. Yine 14 Mart’a kadar birbirinden güzel IKOLL ve Shefame kadın ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatları ile First Company ve Koton markalı ürünlerde ise yüzde 50’ye varan indirimler Özdilek misafirlerine sunulmaya devam edecek. Aynı tarihe kadar Ekol marka kadın ürünlerinde de yüzde 50 net indirim uygulanacak.

5 Mart’ta başlayıp 15 Mart tarihine kadar devam edecek fırsatlar arasında ise Goldmaster markalı elektrikli ev aletleri ve kişisel bakım ürünleriyle Arzum elektrikli ev aletlerinde yüzde 30 indirim Özdilek ziyaretçilerini bekliyor.

Birbirinden güzel indirim ve fırsatlarla dolu kampanyaları kaçırmamak için Özdilek alışveriş merkezleri, hipermarketleri ve çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’a uğramayı unutmayın.

Özdilek, varlığıyla dünyaya ışık saçan ve yaşamı güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ