Zirvede Haber

ANKARA’DA BURSA RÜZGARI

ANKARA’DA BURSA RÜZGARI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; TBMM Grup Başkanı Prof.Dr.İsmail Tatlıoğlu, Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, GİK Üyeleri, MDK Başkanvekili ve 17 ilçe başkanından oluşan Bursa Teşkilatlarını kabul ettiği Genel Merkez’deki ziyarette, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AKŞENER: BURSA MOTİVASYON UNSURU

Bursa’nın gönlünde ve yüreğinde her zaman ayrı bir yeri olduğunu belirten Genel Başkan Akşener, “Örnek faaliyetleri partimiz için her zaman motivasyon unsuru olan Bursa Teşkilatımızı kutluyorum ve tüm cesur yürek dostlarıma buradan sevgiler gönderiyorum” dedi.
İYİ Parti’nin sahada çalışan ve milletin tek alternatifi konumundaki bir parti durumunda olduğunu vurgulayan Genel Başkan Akşener, “Vatandaşımızın derdine derman olma noktasında üstlendiğimiz bu sorumluluğu canla başla yerine getirmeye kararlıyız. Tüm teşkilatlarımızdan çalışmalarına bu sorumluluğu duyarak devam etmelerini ve yarın seçim olacakmış gibi tempoyu arttırmalarını istiyorum. Bursa teşkilatımızın yerelde ve genelde ses getiren etkin ve başarılı çalışmalarını takdirle izliyoruz. Katkı koyan her bir dava arkadaşıma teşekkür ediyor, buradan sevgi ve selamlarımı gönderiyorum” şeklinde konuştu.

TÜRKOĞLU: HEYECANIMIZ BİR KAT DAHA ARTTI

TBMM Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu, Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, GİK üyeleri Hasan Toktaş, Müberra Çakır, Sermin Özensoy, MDK başkanvekili Şeyda Şahin, Teşkilat Başkanı Erkan Zorba ile Bursa’daki 17 ilçenin tamamının eksiksiz katıldığı genel merkez ziyaretinde parti üst yöneticileriyle de görüşmeler yapıldı.
Ankara temaslarının verimli ve yararlı geçtiğine değinen İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Genel Merkez’de gördüğümüz özel ilgi bizler için güçlü bir motivasyon kaynağı oldu” dedi. Türkoğlu şunları söyledi:
“Genel Başkan Meral Akşener’in kabulüyle başlayan genel merkezimizdeki temaslarımız sırasında, Teşkilat Başkanımız Sn. Koray Aydın, TBMM Grup Başkanımız Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Bahadır Erdem, Türk Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Yavuz Ağıralioğlu, Mali İşler Başkanımız Sn. Ümit Dikbayır, Seçim İşleri Başkanımız Sn. Mehmet Tolga Akalın ve Uluslararası Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ahmet Erozan’a da ziyaretler yapma olanağı bulduk.
Samimi kabulleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Görüşmelerimiz sırasında Bursa teşkilatları olarak çalışmalarımızı anlatma imkanı bulurken, önümüzdeki süreçle alakalı yeni yol haritasını da gözden geçirme fırsatımız oldu.
Bursa adına övgü içeren değerlendirmeler duymaktan son derece memnuniyet duyduk ve heyecanımız bir kat daha arttı.
Bu vesileyle başta Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener olmak üzere genel merkez yöneticilerimize teşekkür ediyor, yakın ilgi ve alakalarından ötürü şükranlarımızı sunuyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ