Zirvede Haber

MHP’li Meclis Üyesi’nden Türkyılmaz’a 36 Aylık Çağrı!

MHP’li Meclis Üyesi’nden Türkyılmaz’a 36 Aylık Çağrı!

“Sayın Türkyılmaz taahhütlerinizi 36 ayı kapsayacak şekilde revize edip kamuoyunu bilgilendirin, takip edelim. Düne yarın bakarız!” Mudanya’nın keskin meclis üyesi belediye başkanına çağrı yaptı. Aylardır Mudanyalıları bilgilendirmek için Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a sorduğu sorulara cevap alamayan MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden’ı bu sefer 36 ay revizeli belediyenin taahhütlerini yüksek perdeden sordu.

Erden Paylaşımlarında;

“BUNLARDA, VARKEN YOK ETTİKLERİNİZİN BİR KISMI.
Hayri Türkyılmaz Mudanya Belediye Başkanlığı Koltuğuna oturduğunda PTT yanında Halı Sahamız vardı. Arık yok. Metruk halde şarapçıların mekanı oldu.
• Yıldıztepe Projesi nedeniyle Mudanya Minibüscülerinin taşınacağı yeni durak yerinde Mudanyamıza büyük hizmetlerde bulunan Agâh Bursalı Yaşam Ormanı vardı. Artık yok. Büyümekte olan ağaçlar kökünden sökülerek yok edildi. Söz konusu alana büyük toprak dolgular yapıldı. Sokak hayvanlarının yemmatikleri ziyan edildi. Mudanya Minibüscüsü yeni ve kalıcı bir durağa kavuşamadı.
• Mudanyamızda Hayri Türkyılmaz Belediye Başkanı olduğunda KAPALI PAZARYERİMİZ vardı. Artık YOK.
• Mudanyamızda Hayri Türkyılmaz Belediye Başkanı olduğunda Mudanyalı gençlerin yüzme havuzu vardı. Artık atıl vaziyette kapalı. Bakımı bile yapılamıyor.
• Mudanya Belediyesinin İskelesi vardı. İş bilmez, iş takip edemez, diyalog, eser ve hizmet siyaseti yerine kin ve hamaset siyasetini tercih eden Hayri Türkyılmaz’ın beceriksizliği nedeniyle artık yok.
• Bir sahil kenti olan Mudanyamızın göz bebeği Mudanya Yelken Kulübü ve bu Kulüpte yelken sporu yapan pırıl pırıl çocuklarımız vardı. Artık yok. Hayri Türkyılmaz Yönetimi dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Metin Bağcı ile paldır küldür bir SPOR KULÜBÜNÜ içinde çocuklar varken yıktılar. Mudanyalıların ve çocukların hafızasında vandallığın izleri silinmedi.
• Hayri Türkyılmaz Mudanyamıza Belediye Başkanı olduğunda öğretmenlerimizin ÖĞRETMEN EVİ vardı. Artık YOK.
• Mudanya Belediye Meclis Salonumuz vardı. Artık YOK.
• Özellikle Mudanyalı dar gelirli ailelerin en mutlu günlerinde yanlarında olan, aile olabilmeleri için genç çiftlere uygun fiyatları ve iyi hizmeti ile destek olan Belediye Düğün Salonu vardı. Artık Yok.
• Mudanya Belediyesine halka hizmet noktasında teknoloji yoktu. 7 sene geçti havai fişek patlatmaktan halka teknolojik hizmet sunmaya sıra gelmedi. Mudanya Belediyemizin halâ bir mobil aplikasyonu, uygulaması yok.
• Hayri Türkyılmaz 2014 seçim vaatleri kitapçığının 3. sayfasında “Mudanya denince akla deniz geliyorsa balık olmaması mümkün değil, Mudanya’nın bir balık hali yok. Biz yapacağız “ diye yazmıştı. 7 sene geçti, suya yazı yazmaktan Balık Hali yapmaya fırsat kalmadı. Mudanya’nın bir Balık Hali halâ yok.
• Hayri Türkyılmaz belediye başkanlığı koltuğuna oturduğunda Mudanyamızın üreten kadınlarına destek veren bir HANIMELİ ÇARŞISI vardı. Artık Yok. Ahşap tezgâhları dolgu alanında açık alanda çürümeye terk edildi.
• Mudanyamızın STK’larında Dosteli Türk Tasavvuf Musikisi Derneğinin Hayri Türkyılmaz’ın Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmadan önce 9 yıldır her Ramazan ayında açtığı kaliteli ücretsiz hizmet veren İFTAR ÇADIRI vardı. Artık Yok.
• Hayri Türkyılmaz Belediye Başkanlığı Koltuğuna bir sözde Mudanyalı olarak oturduğunda Belediye Basın biriminde hep Mudanya’nın dokusunu bilen Mudanyalılar vardı. Şimdi Şehit Şükrü Çavuş’un şehadet yıldönümünü unutan ithal yabancılar oturuyor. Demek ki kimlikte Mudanya yazmakla Mudanyalı olunamıyormuş.
• Hayri Türkyılmaz Belediye Başkanı olduğunda Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma timi (MAK)’ın sahilde devriye gezen zodyak botları güven veriyordu. Artık MAK’ın zodyak botlarına mazot yok. Havai fişeğe devam.
• Güzelyalı Marinamız vardı. Artık yok.
.Mudanya’nın, Tirilye’nin tarihi evleri dökülüyor tehlike saçıyor, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nin balkon kısmı ve tavana zincirler bağlı dev alçı tavanı 1993’ten beri hiçbir bakım onarım görmedi. Hayri Türkyılmaz’ın da 7 yıldır umurunda değil.
BUNLARLA BİTMİYOR MAALESEF…
HERZAMAN OLDUĞU GİBİ CEVAP VERMEMENİZDE CEVAP OLARAK KABUL EDİLECEKTİR. TAKDİR KAMUOYUNUN.
Mudanya Belediyesinin 2 tane kadrolu maaşlı avukatı varken halâ dışarıdan avukatlık hizmeti alıyor musunuz?
Avukatlık ücretleri haricinde dışarıdan bir avukata hukuk danışmanlığı karşılığında MAAŞ veriyor musunuz?
Bütün bunların üzerine dava üzerinden ücret ödüyor musunuz?
Mudanya Belediyesi uydu üzerinden Ulusal yayın yapan Halk Tv, Tele 1ve KRT’ye verilen reklamlara ne kadar para ödüyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında Bursa’ya giriş çıkış yasağı olduğu dönemde bu kanallarda reklam yayınlatılarak ödeme yapılmış mıdır?
Bu kanallarda Belediye Başkanının katıldığı programlara ne kadar para ödeniyor?
Bir Mudanyalı olarak, Mudanya Yerel Basınına ayırdığınız yıllık bütçe ne kadar?
Bursa yerel televizyonları olan AS TV ve Line TV’de Belediye Başkanının katıldığı programlara para ödenıyormu? Ödeniyorsa, tutarı nedir?
Sn. Türkyılmaz her yıl altın şarkılar konseri düzenliyorsunuz. 2019 seçim kitapçığınızın 4. sayfasında yapmayı vaat ettiğiniz Altın Yıllar Yaşam Köyü ne oldu? Yoksa Cemevi, 122 dönümlük sokak hayvanları köyü, soğuk hava deposu fuar kongre merkezi, Cumhuriyet meydanı altına yapmayı vaat ettiğiniz otopark projeler gibi Altın Yıllar Yaşam Köyü vaadinizde palavra mı?
Sn. Türkyılmaz Güzelyalı Atatürk Parkı 2. Etabı kanunlara uygun iş yapmadığınız için önce mühürlendi sonra söküldü. İşçilik, malzeme, getir götür masrafları kamuya zarar. Bu zararı cebinizden halkın kasasına ödediniz mi? Ya da bu zararı kim ödeyecek?
Sn. Türkyılmaz 2019 seçim kitapçığınızın arka kapağında Sosyal Belediyecilik vaadiniz yerine bugüne kadar sosyal medya belediyeciliğinize şahit olduk.
Boş reklamlarla içi 7 senedir doldurulamayan Barışın ve Kardeşliğin Başkenti sologanınızla yaratmaya çalıştığınız algının tam aksi eylemlerle ayrıştırılan bir Mudanya ve ötelenen Mudanyalılar uygulamalarınızı bir kenarı bırakıp ne zaman SOSYAL BELEDİYECİLİK yapacaksınız. Örneğin neden Mudanyalı siyasi başkan yardımcıları atamaktan bu kadar korkuyorsunuz? Neden basın biriminizin başında Mudanyalı Şehit Şükrü Çavuş’un şehadet yıldönümünü unutmayacak Mudanyalıları istihdam edemiyorsunuz? Bu görevleri yapacak pırıl pırıl yetkin Mudanyalı gençlerimiz varken amacınız nedir? Daha doğrusu böylesine pırıl pırıl gençlerimizi çöpe sürerek ziyan ettiniz?” paylaşımlarını yapmıştı…
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ