Zirvede Haber

Kozahan’da hasret sona erdi

Kozahan’da hasret sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kontrollü normalleşme ile ilgili açıklamasının ardından Bursa’da yüzde 50 kapasiteyle açılacak olan kafe, restoran, pastane gibi işletmeler bugün ilk müşterilerini ağırladı. Bursa’nın kalbi Kozahan’da ise bayram havasını aratmayacak bir heyecan vardı.

Kozahan'da hasret sona erdi
Dün, Kabine Toplantısı’nın ardından kademeli normalleşme dönemine geçildiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  restoran ve kafeler için, “Çok yüksek riskli iller dışında, Türkiye genelinde faaliyetlerini sabah 07.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında, yüzde 50 kapasiteyle sürdürebileceklerdir” ifadelerini kullandı.

Açıklanan kararların ardından Bursa’da kafe ve restoran sahipleri sabahın erken saatlerinde hazırlıklarını yaptı ve müşterilerini beklemeye başladı.

Bursa’nın kalbi Kozahan’da işletmeciler sabah saatleri itibari hummalı bir çalışma içine girdi ve müşterilerini ağırlamaya başladı.

İşetmeciler “Lütfen kurallara uyalım bir daha kapanmayalım” derken, müşteriler ise dışarıda cam bardakta çay içmeyi özlediklerini söyledi.

Şuan için bir zam yapılmadığını da söyleyen işletmeciler, “Bugün hava yağmurlu. Açılışımız bereketi ile geldi.Çok özlemişiz işimizi, müşterilerimizi” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ