Zirvede Haber

Halı saha saatleri…Bursa’da hayal kırıklığı…

Halı saha saatleri…Bursa’da hayal kırıklığı…

Corona virüs nedeniyle aylardır kapalı olan halı sahalar, normale dönüş kapsamında bugün açıldı. Halı sahalar sabah 09.00 -19.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Ancak bu karar Bursalı halı saha işletmecilerini memnun etmedi.

Halı saha saatleri...Bursa'da hayal kırıklığı...
Pandemi nedeniyle aylardır kapalı olan halı sahalar bugün itibariyle sabah 09.00-19.00 saatleri arasında faaliyet göstermeye başladı.

Karar, gerekli pandemi kuralları altında yeniden hizmete başlayacak olan halı saha işletmecilerinde ise heyecan yaratmadı.

Halı sahaların açılma şartlarını enBursa.com’a değerlendiren Çamlıca Spor Klübü Halı Saha sahibi  Uğur Sarkıç, “Bizim için dezavantaja dönüştü. Dünya’nın hiçbir yerinde akşam 19.00’da halı sahalar kapanmaz. Saat 19.00’dan sonra çalışmaya başlar” dedi.

Sarkıç, konuşmasına şöyle devam etti ;

‘SÜRECİ HALA ANLAYAMADIK HALA ŞOKTAYIZ’

Sahayı açtık. İnsanlar işlerinden çıktıktan sonra halı sahaya geliyorlar. Bu kısıtlamaların kalkmasının bize bir faydası olmuyor.  Halı sahaların sabit bir gelirleri vardır. Akşam 19.00’ da kapanması çok kötü bir durumda bırakıyor. Bu süreci hala anlayamadık şoktayız. Bu ayın ortalarına doğru yeni düzenlemeyle gece 24’e kadar açık kalmasını umut ediyoruz.

‘KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİMİZİ ARTTIRDIK’

Biz korona virüs önlemlerimizi aldık en başından beri aldık. Bununla ilgili sıkıntılarımız olmadı. Halı sahalar temiz olmak zorunda. Biz bu hijyen olayını 2-3 katına çıkardık.  11 aydır kapalıyız ve bekliyoruz. Türkiye’de belki hiçbir sektör böyle zor duruma düşmemiştir. Yeniden tadilata gireceğiz ve maliyeti oldukça yüksek. Halı sahalar ciddi anlamda yaralar aldı. Halı sahaların saatlerinde güncelleme olur umarım.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ