Zirvede Haber

Bursa’da Buluştular! Yerel Yönetimlerde Gelecek Modeli Türkiye’ye Nefes Olacak!

Bursa’da Buluştular! Yerel Yönetimlerde Gelecek Modeli Türkiye’ye Nefes Olacak!

Gelecek Partisi 6. Bölgesel Yerel Yönetimler ve Şehircilik Toplantısını Bursa’da Gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Doğan Demir yönetiminde Gelecek Partisi Bursa İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Bölge Koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Cuma İçten, Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcıları Serap Sakarya, Zeynep Çizme, Yalova, Sakarya, Kocaeli İl Başkanları, İlçe Başkanları ve Yerel Yönetimler ve Şehircilikten sorumlu İl ve ilçe Başkan Yardımcıları katıldı.

Toplantının Açılış konuşmasını yapan Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız “Bursa İl Başkanlığı olarak; Genel Başkan Yardımcımızı, Bölge Koordinatörümüzü, İl Başkanlarımızı, Yerel yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılarımızı  İlçe Başkanlarımızı Bursa’da misafir etmekten ve bu toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Gelecek Partimizin muhalefeti boş bir muhalefet değildir, yapıcı bir muhalefetdir. Kentimizin sorunlarını yerinde tespit ederek bu sorunlara çözüm önerilerimizi ortaya koyuyor, Türkiye’nin geleceğinde bizde varız diyoruz. Genel Başkan Yardımcımız Doğan Demir Bey’in Başkanlığında yerel yönetimler ve şehircilik alanında planlama ve programlarımızı yapacağız, hem Bursa’da hem de Türkiye’nin bütün şehirlerinde güçlü bir şekilde bizler de var olacağız.” dedi.

Bölge koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Cuma İçten ise “ Teşkilatlar olarak Türkiye’yi yönetmeye hazırız Güzel bir gelecek ve güzel bir Türkiye Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde olacaktır ” dedi.

Yerel Yönetimler ve Şehircilik den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir “ Zorlu bir süreçte Türkiye ‘de kimsenin sokağa çıkamaz halde iken kurduğumuz bu partide her dinden, her inançtan, her siyasi görüşten insanlar topluluğu olarak Türkiye’de ciddi bir yol aldık ve şu an biz Türkiye’de ana muhalefet görevi yapıyor aynı zamanda bir düşünce kulübü gibi de çalışıyor, Türkiye’nin bütün sorunlarını saatlerce masaya yatırıp uzman kadrolarımızla çözüm önerileri hazırlıyoruz dolayısı ile biz bu yola çıkarken iktidar olmak için yola çıktık ve bugün o kadar mutluyum ki hayatımda uzun yıllardan beri özlemlediğim demokrasinin bulunduğu bir partide siyaset yapmanın mutluluğu yaşıyorum ” dedi.

Doğan Demir Gelecek Partisi iktidarında Yerel Yönetimler ve Şehirciliğin bugünden planlandığını vurgulayarak, “Türkiye’yi 20 bölgeye bölüp Yerel Yönetimler toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Neler yaptık bundan sonra neler yapacağız, Gelecek Partisinin yerel yönetim politikaları neler başlıkları ile siyaseti yerelden genele nasıl taşıyabileceğimizi anlatıyoruz. Belediyeler, Meclis Üyeleri ile yerel basınımız ve muhtarlarımız ile nasıl iletişim kuracağımızı, buradan hareketle nasıl Türkiye’yi yöneteceğimiz konusunda çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Doğan Demir “21 Ocak 2021 deki 7256 sayılı kanuna ek yeni kararname ile belediyelerin borçları %50 ye çıktı. Bu olay belediyelere bir zulümdür, zaten borç batağında olan belediyeler artık çalışamaz hale geldi ve SGK ödemelerini bile yapamıyorlar” dedi.

Doğan Demir; “Gelecek Partisi kirlenen ve çok zarar gören bu siyasi ortamda bir nefes alma ortamı yaratmıştır. Uluslararası bir anket şirketinin yaptığı açıklamada Partimiz %8,5 lik bir oy oranına sahip ancak nedense bu ülkemizde oluşan korku ortamından dolayı ulusal anketlerden çok daha düşük bir yer almakta oysa bizler her gün sahadayız, vatandaşımıza, memurumuza, esnafımıza dokunuyoruz vatandaşlarımızın artık geleceğe güvenle bakmak istediklerini duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından, İl, İlçe Başkanları ve Yönetimlerine sunum yapıldı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ