Zirvede Haber

OdaTV’deki şok istifalar! İstifa edenler Olay’a mı Geçiyor!

OdaTV’deki şok istifalar! İstifa edenler Olay’a mı Geçiyor!

OdaTV’deki şok istifaların ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. OdaTV’’nin ofisi de taşınıyor. 28 gün yayın hayatı sürdüren Olay Tv’nin ofisine taşınıyor.

Uzun yıllar OdaTV’nin Genel Yayın Yönetmenliği’ni yapan Barış Pehlivan ile Haber Müdürü Barış Terkoğlu, sürpriz bir kararla odatv.com.tr ile yollarını ayırdı.

Ayrılığın nedeni ise OdaTV’nin imtiyaz sahibi Soner Yalçın ile aralarında görüş farklılığı oluşmasından kaynaklandığı belirtildi.

Medyakoridoru’nun kulislerden edindiği bilgiye göre; Terkoğlu ve Pehlivan’ın, Yalçın ile görüş ayrılığına düşmesinin nedeninin, Yalçın’ın OdaTV’nin çizgisini daha merkezde duran bir yayın politikasına taşımak istemesinden kaynaklandığı iddia ediliyor. Bu arada Yalçın’ın, bunu yaparken aynı zamanda OdaTV’yi bir televizyon kanalı haline dönüştürmeyi planladığı da söylentiler arasında.

OdaTV’nin Kadıköy’deki ofisini, Kağıthane’deki bir adrese taşımak istediği ve bu adresin sadece 28 gün yayın yaptıktan sonra iktidar baskısı nedeniyle kapanan Olay TV bürosu olacağı belirtiliyor.

Olay TV’nin eski ortağı Hüseyin Köksal’ın finanse ettiği bir yapının çatısı altına da gireceğini belirten haberde, Köksal’ın frekans almasının önünde bir engel olmadığı, iktidarı rahatsız eden asıl meselenin eski ekiple tekrar yola devam etme kararının olduğu ifade ediliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ