Zirvede Haber

DEVA’dan BALKANTÜRKSİAD’a ziyaret

DEVA’dan BALKANTÜRKSİAD’a ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanlığı, Bursa’daki ziyaretlerine devam ediyor. DEVA Partisi Bölge Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş ve Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz Bursa’da yaşayan Balkan göçmeni işadamlarını bir araya getiren Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Berat TUNAKAN ziyaret etti.

Bursa'da DEVA'dan BALKANTÜRKSİAD'a ziyaret
DEVA Partisi Bölge Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş, BALKANTÜRKSİAD´ın kent için önemine vurguda bulunarak, Bursa ile Balkanlar arasında hem ekonomik hem de sosyal açıdan köprü vazifesi gördüklerini vurguladı. BALKANTÜRKSİAD’ın Bursa için önemli bir oluşum olduğunun altını çizerek Balkanlara yönelik düzenlenen çalışmaların oldukça ilgi çekici olduğunu belirtti.

DEVA Partisi İl Başkanı Serkan Özgöz; kendisinin de Balkan göçmeni bir aileden geldiğini hatırlatarak, Balkanlara verdiği önemi vurguladı. Bursa’da nereye gitsek mutlaka kökü Balkanlara uzanan birilerine rastlıyoruz. Aynı şekilde Balkanlarda da nereye gitseniz yine mutlaka bir Bursalı’ ya rastlarsınız. Bursa, nüfusunun yüzde 50’den fazlasını Balkanların oluşturduğu büyük bir şehir. Balkanlar ile kuracağımız iletişim çok önemli. BALKANTÜRKSİAD’a çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Balkanlar ile Bursa arasında köprü olacak projelerde desteğe her zaman varız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat TUNAKAN, DEVA Partisi´nin Bursa´ya katacağı değerler için kolaylıklar diledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ