Zirvede Haber

‘Bursalı Hemşehrilerimizin Hakkını Yedirtmeyiz!’

‘Bursalı Hemşehrilerimizin Hakkını Yedirtmeyiz!’

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ’16 Haber’ i ziyaretinde haber merkezimizin editörlerinin sorularını cevapladı.

Siyasi atmosfer ile ilgili sorulara cevap veren İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu milletin menfaatinin her şeyden önemli olduğunu söyledi ve ekledi; ‘Biz sonucun kime yarayacağını düşünmeksizin yeni bir siyaset yapıyoruz. İyi Parti’nin avantajı, denenmemiş bir siyasi deneyim öneriyor olmasıdır. CHP, DP ve Saadet Partisi ile yaptığımız bir seçim ittifakıdır. Burada da yeni bir şey öneriyoruz. Bursa’da yaptığımız siyaset için örnek verebileceğimiz faaliyetlerimizi bütün Türkiye biliyor.

’16 Haber’ köşe yazarlarının Bursa siyasetinde İYİ Parti’nin neler yaptığına yönelik sorularını da cevaplayan Türkoğlu şöyle devam etti: ‘ Biz İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı olarak , ‘ mutfakta yangın var’ dedik. Şehreküstü meydanında gerçekleştirdiğimiz bu eylemi dünyada duyurduk. Bunun üzerine marketler ile ilgili resmi tedbirlerin alınması gündeme geldi. Yani bizim eylemimiz etkili oldu. Bu eylemden başka Yunuseli Havaalanı’nın arazisinin bir kısmının imarının değiştirilmesi üzerine bir eylem yaptık. 6 siyasi partinin il başkanı ortaklaşa bir hassasiyet geliştirdi ve bu basın toplantısı da ulusal basında yankı buldu.

İYİ Parti etkinliklerinin toplumda karşılığı var mı?

Bursa’da İYİ Partinin ve parti etkinliklerinin bir karşılığı olup olmadığı yönündeki soru üzerine cevap veren Türkoğlu, Bursa’nın geleceğini düşünerek hareket ettiklerini söyledi ve ekledi; “Kamuoyu yaratmak ile ilgili etkinliklerimize devam edeceğiz, Bursalılar adına kaybetmeyeceğiz ve direneceğiz. Neden? Olası bir depreme karşı Bursa’mızın bir büyük toplanma alanına ihtiyacı var. Ayrıca her yerde betonlaşma var. Kentin akciğerlerini yitirmemeliyiz. Bütün bunların ötesinde Yuneseli Havaalanı basın toplantımız olmasaydı iktidara fren yaptırmak mümkün olmazdı. Tek derdimiz, hakkaniyetli dağılım ve Bursalı hemşerilerimizin hakkının yenmesini engellemektir.’

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ