Zirvede Haber

15 yıllık sorun bölge halkını isyan ettirdi…

15 yıllık sorun bölge halkını isyan ettirdi…

Eski adıyla Tabakhaneler Bölgesi yeni adıyla Sıcaksu bölgesi artık çözüm bekliyor… Olay Gazetesi “Söz Sizde” Yazarı Günay Yumruktay, bölge sakinlerinin sesi oldu…

Eski adıyla Tabakhaneler Bölgesi yeni adıyla Sıcaksu bölgesi artık çözüm bekliyor…

Olay Gazetesi “Söz Sizde” Yazarı Günay Yumruktay, bölge sakinlerinin sesi oldu…

İşte Yumruktay’a gelen o mesaj; 

Günay Bey, öncelikle iyi günler iyi çalışmalar. İlgi ile severek köşenizi takip ediyor ve Bursa’ya dair çözümlere aracılık etmenizi tebrik ediyoruz.

Bölge sakinleri olarak bir türlü çözüme kavuşturulamayan sorunumuzu paylaşıyor, yetkililerimizin adım atmasını bekliyoruz. Şöyle ki; Bursa’nın merkezi konumunda bulunan; eski adıyla Tabakhaneler Bölgesi yeni adıyla Sıcaksu bölgesi 15 yıldır kötü görünümünden kurtulmayı ve merkeze yakışır hizmeti görmeyi bekliyor.

Hemen hemen Bursa’nın her köşesinin değerlendiği günümüzde, en merkez konumundaki bölge 15 yıldır ne yazık ki atıl vaziyette bekliyor.

Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın bu bölge ile ilgili araştırmaları, çalışmaları, ihale yapılacak demesi bizleri umutlandırsa da, bu bölgenin Merinos Parkı’ndan Sırameşeler’e kadar ele alınıp yeni bir yaşam merkezi haline dönüştürülmesini heyecanla bekliyoruz.

Bunu yaparken; geçmiş hatalar yapılmadan yani bölge halkı mağdur edilmeden yapılması herkesi mutlu edecek bir çözüm ile sonlandırılması Bursa için büyük ve önemli bir kazanç olacaktır.

Bir an önce adımların atılmasını, Başkanımızdan güzel haberler duymayı bekliyor bölge halkı olarak saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Saygılarımızla.

Bölge sakinleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ