Zirvede Haber

Amerika’nın 1 numaralı profesyonel saç bakımı markası CHI, Türkiye’de tüketicileri ile buluşuyor

Amerika’nın 1 numaralı profesyonel saç bakımı markası CHI, Türkiye’de tüketicileri ile buluşuyor

CHI Infra Serisi ile standart saç bakımı geride kalıyor, gerçek ipek moleküllü benzersiz formülü ile saçları profesyonel bakımın kusursuzluğuyla tanıştırıyor.

Patentli ipek ve bitkisel yağ içerikli benzersiz formülüyle saç bakımında kuralları değiştirmeyi amaçlayan CHI, bünyesinde bulunan Infra serisi ile doğanın gücünü bilimle bir araya getiriyor. Geleceği şekillendiren yenilikçi yaklaşımları saç bakım ürünlerine entegre eden CHI Infra serisi, gelişmiş ARGE çalışmaları sayesinde saçlarda hızlı etki ve maksimum müşteri memnuniyeti ile fark yaratıyor.

Dünyanın önde gelen saç bakım markası CHI, başarısını ve inovatif ürün gamını yakın zamanda Türkiye’deki kullanıcıları ile buluşturdu. Güçlü yapılandırma formülü ile ses getiren Infra serisi ile saç bakımına yenilikçi bir perspektif kazandıran CHI; şampuan, saç kremi ve serum ile üç adımdan oluşan spesifik bir bakım rutini sunuyor.

Sadece saçı değil, saç derisini de hedef alıyor

Standart saç bakımının çok ötesinde bir anlayışla hayata geçirilen CHI Infra serisi, saçın ihtiyaç duyduğu tüm parametreleri bir araya getiriyor. Serinin en güçlü oyuncusu Infra Şampuan, sadece saçı değil saç derisini de hedef alan teknolojisiyle bütüncül bir bakım ritüeli oluşturuyor.

Saçı nazikçe temizleyen ve saçlardaki nem dengesini düzenleyen içeriklerle formülüze edilen Şampuan, sülfat ve paraben içermiyor. İyonik ve katyonik nemlendirme teknolojisi ile üretilen Infra Şampuan, verdiği parlaklıkla çok daha sağlıklı bir saç görünümü sağlıyor. Tüm saç tiplerine uyum sağlayan şampuan, renk solmalarını önlediği gibi saçların daha rahat şekil almasını kolaylaştırıyor.

Saçın iç yapısını yeniden düzenliyor

Saç bakım rutininin en önemli adımlarının başında gelen saç kremi, CHI ile farklı bir noktaya taşınıyor. CHI uzmanlığıyla geliştirilen Infra Onarıcı Saç Bakım Kremi, ipek ve protein moleküllerini saçın içine mühürleyerek saçın ısıdan ve diğer dış etkenlerden korunmasını sağlıyor.

Saçın iç yapısını yeniden düzenleyen Infra Onarıcı Saç Bakım Kremi, saçların çok daha dayanıklı ve esnek olmasına katkı sunuyor. Saçları koruduğu gibi saçın rengini de koruyan krem, daha sağlıklı ve kolay şekil alabilen saçlar için gerekli ipuçlarını sunuyor. Tıpkı şampuandaki gibi iyonik ve katyonik nemlendirme teknolojisi kullanılarak geliştirilen krem, paraben içermeyen formülüyle dikkat çekiyor.

Gerçek ipek molekülleri ile saçın her telini koruyor

Saçın her telinin hassas bir bakıma ihtiyacı olduğuna inanan CHI, Silk Infusion ile saçı kökten uca yapılandırıyor. Kuru ve yıpranmış saçları iyileştiren Silk Infusion, aynı zamanda saçların ihtiyaç duyduğu nemi sağlıyor.

İçeriğindeki doğal keratin, saç yüzeyindeki pul tabakasını yeniden oluştururken, ipek molekülleri saçların derinlerine nüfuz ederek nemi geri kazandırıyor. Saçın elastikiyetini arttıran serum, gerçek ipek molekülleri sayesinde saçın her telini koruma altına alıyor.

www.chi.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ