Zirvede Haber

Yıldız: Ekmeğe Yapılan Zammı Geri Alın

Yıldız: Ekmeğe Yapılan Zammı Geri Alın
Yerel gündemin en önemli konusu olan ekmek fiyatları ile ilgili olarak konuşan Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, ekmeğe yapılan zammın geri alınmasını istedi.
Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, yaşadığımız Kovid19 sürecinin hem esnafımız hem de halkımız adına zor ve zahmetli geçtiğini hatırlattı. Söz konusu pandemi sürecinde dükkanına kepenk vurmak zorunda kalan bir çok esnafın bulunduğuna dikkat çeken Yıldız, bu esnafın yanında bir o kadar, belki de daha fazla insanımızın da işinden gücünden olmuş, ne yapacağını bilemez hale geldiğini söyledi. Yıldız, “Böyle bir süreçte temel gıda maddesi olan ekmek vazgeçilemez bir ürün olmuş, hatta ve hatta katık bulmakta bile zorlanan insanlarımız öğünlerinde sadece ekmek yer hale gelmiştir. İlçemizde 250 gram ekmeğin 1,5 liradan satışı yapılırken, 230 gram ekmeğin 2 liradan satışa çıkartılması anormal bir durumdur. Hem ekmeğin gramajını düşüreceksiniz, hem de üzerine 50 kuruş daha zam yapacaksınız. Bu, anlayış gösterilecek ve kabul edilebilecek bir durum değildir” dedi.
Özellikle Gemlik Belediyesi’ni verdikleri oylarla bu kararın çıkmasının sorumlusu olarak gördüklerini vurgulayan SP İlçe Başkanı Yıldız, “Başta belediye başkanımızın ve belediye meclis üyelerimizin tez vakitte bu karardan dönmelerini, Tarım İl Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü temsilcilerinin tavrını takınmalarını ve aldıkları bu karardan tez vakitte dönmelerini diliyoruz” şeklinde açıklamasını tamamladı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ