Zirvede Haber

Dünyanın en gelişmiş yapay zeka İngilizce öğretmeni ile tanışın

Dünyanın en gelişmiş yapay zeka İngilizce öğretmeni ile tanışın

Online İngilizce eğitiminin küresel başarıya sahip markası Beils, eğitimlerinde kullandığı yenilikçi ve patentli teknolojilerle fark yaratıyor. Beils’ın sanal konuşma eğitmeni olan SpeechTrainer®, dünyanın en gelişmiş yapay zeka İngilizce öğretmenleri arasında yer alıyor.

“Gücü kaynağında farkı sonuçlarında” mottosuyla online İngilizce eğitiminin öncü markası olan Beils, özgüvenli ve akıcı bir şekilde İngilizce konuşmak, dil sınavlarına hazırlanmak ve kariyeri için İngilizce öğrenmek isteyenleri kısa sürede hedeflerine ulaştırıyor. 32’den fazla ülkede, küresel başarıya sahip eğitimleri ve ana dili İngilizce olan 1000’i aşkın öğretmeniyle, on milyonlarca öğrenciyi İngilizce konuşturan Beils’in bu gücü, Burlington English grubunun online eğitim platformu olmasından kaynaklanıyor. 30 yılı aşkın deneyime sahip global bir yayıncı olan Burnington English, Amerika’nın bütün eyaletlerinde sürdürdüğü İngilizce eğitim faaliyetleri ile pazar lideri konumunda yer alıyor.

Dünyanın en gelişmiş online İngilizce eğitim kurumu olan Beils, öğrencilerini teknolojinin imkanlarından sonuna kadar yararlandırıyor. Beils’ta öğrenciler, uzman[YK1] öğretmenler eşliğinde geçekleştirilen yüz yüze derslerinin yanı sıra, yapay zeka sanal öğretmen SpeechTrainer® ile çalışarak İngilizce dinleme ve telaffuz becerilerini geliştirme şansını yakalıyor. SpeechTrainer®, öğrencilerin telaffuz aşamasında yaptığı hataları kaydediyor, anında değerlendiriyor ve yine anında geribildirimde bulunuyor.

Beils Türkiye Eğitim Müdürü Sibel Sagner, SpeechTrainer®’ı “Öğrencinin kaydını yüzbinlerce native speaker’ın okumalarından oluşturulmuş kayıtlar ile karşılaştırarak, telaffuzda kusursuz bir başarı ölçümü yapan bir yapay zeka programı” olarak tanımlıyor. Speech Trainer®’ın, olabilecek en hassas, kayıt, ölçme, değerlendirme ve geribildirim işletimine sahip olduğunu kaydeden Sibel Sagner, sistemin en doğru geri bildirimi yapmak için hatalara dair dünya ortalamalarını baz aldığını belirtiyor. Bu ölçümleme metodu, öğrencinin yaptığı hataların ne kadar geneli yansıttığını ya da ne kadar öznel olduğunu görme imkanı sunan bir geri bildirim gerçekleştiriyor. SpeechTrainer®’ın bu geribildiriminin ardından ise bir avatar öğretmen devreye giriyor. Bu sanal avatar öğretmen, öğrenciye yaptığı hatalar ekseninde; doğru telaffuz yöntemleri ve bunu yapabilmek için ağız içi organların nasıl kullanılması gerektiğiyle ilgili ders veriyor. Bu ders, 3 ayrı platform üzerinde yol gösterici oluyor. Bunlar, derslerin öncelerinde ve sonralarında kullanılan “Topic Lessons” platformu, derslerden bağımsız işleyen “Everyday English” platformu ve mesleki alan olan “Career Courses” platformu. Speech Trainer®, her üç platform üzerinde de başrolü oynuyor. Derslerin ardından da sistem üzerinde kişiye özel testler uygulanarak öğrencinin gelişimi en doğru şekliyle saptanıyor.

Öğrencilerin Speech Trainer®’a, özellikle bir yol gösterici ve değerlendirme ihtiyacı duydukları self-study anlarında ihtiyaç duyduklarını aktaran Beils Türkiye Eğitim Müdürü Sibel Sagner, “Bir öğretmenin sınırlı bir sürede, sınırlı sayıda tekrarla üzerinden geçebileceği, her seferinde farklı bir değerlendirme ile dönüşte bulunamayabileceği hassas konuları, Speech Trainer® sınırsız sayıda tekrarla pekiştirme imkanı sunuyor” diyor.

Speech Trainer® ve sınırsız online materyal bir arada

Beils’ın, yapay zeka öğretmeni olan Speech Trainer®, eğitim programları boyunca öğrencilerine sunduğu “Student Zone” adlı platformda yer alıyor. İçeriğinde öğrencilere destek olacak sınırsız sayıda online materyal bulunan “Student Zone”, birçok sektörde ve kariyer alanında İngilizce içerik sağlayan 52 saatlik bir eğitim içeriğine sahip “Career Course – Kariyer Kursları” bölümünü de içinde barındırıyor. Öğrenciler, “Student Zone”da yer alan Dijital Kütüphane üzerinden kendi seviyelerine göre seçim yapabildikleri kitaplara da ulaşabiliyor. “Student Zone”, sınırsız eğitim içeriğinin yanı sıra yapay zeka teknolojisi ve öğrencilerine sunduğu takip, ölçme, değerlendirme ve geribildirim ortamı sayesinde ortalama bir destek platformundan çok daha fazlasını vaat ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ