Zirvede Haber

KİREMİT ALTI SU YALITIMINDA KUSURSUZ İKİLİ: ISOLINE VE RUFOLINE

KİREMİT ALTI SU YALITIMINDA KUSURSUZ İKİLİ: ISOLINE VE RUFOLINE

Onduline Avrasya’nın kesinlikle su geçirmeyen kiremit altı su yalıtım levhaları ISOLINE ve RUFOLINE, 10 yıl su geçirmezlik garantisine sahip. Yapı sektörüne her zaman ideal çözümler sunan Onduline, ISOLINE ve RUFOLINE dayanıklı alt yapısıyla ön plana çıkıyor.

Uluslararası çevre ve sürdürülebilirlik standartlarını yüksek oranda karşılayan ISOLINE ve RUFOLINE sistemleri ile tamir edilen çatıları artık her yıl yenilemeye gerek yok! Kolayca uygulanabilen kiremit altı su yalıtım levhaları, ahşabın nefes almasını sağlayarak uzun ömürlü bir sistem sunuyor.

Uygulama yöntemi sayesinde delinme (perforasyon) problemini de ortadan kaldıran ISOLINE ve RUFOLINE su yalıtım levhaları, çatıya oluk tepelerinden monte edilerek, suyun çivi deliklerine ulaşmadan oluklar aracılığıyla tahliye edilmesini sağlıyor. Oluklar altında bulunan boşluklar, ısı yalıtım malzemelerinin üzerinde hava dolaşımı sağlayarak yapı içindeki buharın yoğuşmadan atılmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, kiremitlerle levhalar arasında oluşan hava akımı kiremitlerin çabuk kurumasına imkân veriyor.

Her türlü yapıda uygulanabilen levhalar, kaplama tahtalarından %70’e varan tasarruf sağlıyor ve böylelikle hem çatı maliyetini hem de çatının ağırlığını azaltıyor.

Onduline Avrasya’nın alaturka kiremitler için özel olarak geliştirdiği ve %100 su geçirimsizliğe sahip kiremit altı su yalıtım levhası RUFOLINE, sağlam yapısı ile alaturka kiremitlerin ihtiyaç duyduğu sağlamlığı sunuyor. Ayrıca, alaturka kiremitlerle gerçekleştirilen restorasyon projelerinde yapının tarihi dokusuna uygun olarak kolay ve hızlıca uygulanabiliyor.

Ülkemizde TS EN 1304 standardına göre üretilen Marsilya tipi kiremitler başta olmak üzere Türkiye’de üretilen birçok kiremitle de uyumlu ISOLINE kiremit altı su yalıtım levhası, ahşap maliyetinden önemli oranda tasarruf etmenizi sağlıyor. Çatı yenilemeleri için ideal bir çözüm sunan ISOLINE ile var olan eski kiremitler yeniden kullanılabiliyor. ISOLINE aynı zamanda çatının havalandırılması sorununa karşı da çözüm oluyor.

Onduline Avrasya kalitesiyle pazara sunulan ISOLINE ve RUFOLINE, tüm Avrupa Birliği ülkelerinde ve Türkiye’de geçerli olan standartlara göre üretilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ