Zirvede Haber

Jeunesse Luminesce ile cilde kusursuz dokunuş

Jeunesse Luminesce ile cilde kusursuz dokunuş

Yenilikçi cilt bakımı ürünleri ve besin takviyeleri ile kişilerin potansiyellerini açığa çıkarmasına pozitif katkı sağlayan Jeunesse, cilt bakım serisi Luminesce ile her yaşta genç görünmek ve hissetmek isteyenlere cildi nemlendirmenin ve temizlemenin ötesinde alternatifler sunuyor.

Ürünlerini dünyanın dört bir köşesinde distribütörleri ile tüketicilerle buluşturan Jeunesse, cilt bakım serisi Luminesce ile günlük bakım rutininizin tüm ihtiyaçlarına cevap verirken, gençlik ışıltısının ve parlaklığının korunmasına destek oluyor, yıpranmaya “dur” diyor.

Jeunesse Luminesce serisinde cilt aydınlatıcıdan toparlayıcı maskeye, yüz temizleyiciden seruma 7 farklı ürün yer alıyor.

1. Luminesce Temel Vücut Yenileme Losyonu: Meyve ve tahıl özleriyle zenginleşen formülüyle nemini kaybetmiş kuru ciltlere, uzun süreli nemlendirme sağlayan Luminesce Temel Vücut Yenileme Losyonu, özel vitamin ve antioksidan karışımı ile cildinizi yeniliyor. Dulavrat bitkisi kökü özü, Passiflora meyve özü, Sambucus Nigra meyve özü ve salatalık meyve özü içeren ürün, gençlik ışıltısını korumanıza yardımcı olarak yumuşak ve esnek bir cilt sunuyor.

2. Luminesce Ultimate Toparlayıcı Maske: Peeling işlevi görerek ölü deri hücreleri, çevresel kirlilik ve siyah nokta ile mücadeleye yardımcı olan Luminesce Ultimate Toparlayıcı Maske, cildi arındırırken sıkılaştırıcı özelliği ile etkisini artırıyor. Vitamin karışımı ve salatalık özü ile cildin yumuşayıp nemlenmesini desteklerken daha sıkı ve taze bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor.

3. Luminesce Cilt Aydınlatıcı: Siyah lekeler, cilt yüzeyindeki ölü deri hücreleri ve düzgün olmayan cilt tonu yaşlı bir görünümün önemli sebeplerinden…Luminesce Cilt Aydınlatıcı, APT-200, Melanostatin, Tranexamic, Tremella fuciformis, flashwhite unispheres, L-ascorbic acid içeriğiyle siyah lekelerin azalmasına yardımcı olurken, cildin ölü hücrelerden doğal yöntem ile kurtulmasını destekliyor, parlak bir cilt tonu sağlıyor.

4. Luminesce Gündüz Nemlendirici Kompleks: Günün yoğun temposuna hazırlanmak için gündüz nemlendirici kompleks, bakım rutininin olmazsa olmazlarından… Elma, karpuz ve mercimek özleri, kırmızı yosun özü, A vitamini kompleksi ve C vitamini içeren Luminesce Gündüz Nemlendirici Kompleks, nemini kaybetmiş kuru ciltleri besliyor ve koruyor. İçeriğindeki SPF 30 ile cildi güneşin zararlı etkilerinden de koruyor.

5. Luminesce Yüz Temizleyici: Pürüzsüz ve sağlıklı görünen bir cildin ilk adımlarından biri de cilt temizliği… Alfa ve beta hidroksi asitlerinden oluşan özel karışımı ile makyaj kalıntılarını, ciltteki toz ve kiri nazikçe arındırmaya yardımcı olan Luminesce Yüz Temizleyici, cilde tazelik veriyor, pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

6. Luminesce Serum: Sorununuz çizgiler, kırışıklıklar, yaşlılık lekeleri ve cilt sertliği ise seride yer alan Luminesce Serum tam size göre. Yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olan ürün, cilt dokusunu ve elastikiyetini geliştirmeye katkıda bulunurken cildin sertliğini azaltarak sıkılaşmasını da sağlıyor.

7. Luminesce Gece Kremi: Siz uyurken cildinizin yenilenmesine yardımcı olan Luminesce Gece Kremi, APT 200 karışımı, anti-glikasyon karışımı, nemlendirici karışım ve Antioksidan karışımı sayesinde, dörtlü etki ile cildinizi derinlemesine besliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ