Zirvede Haber

Trenden inenlere ilk kez çağrı geldi, Gürkan ‘uykusuz yönetim’ sözü verdi!

Trenden inenlere ilk kez çağrı geldi, Gürkan ‘uykusuz yönetim’ sözü verdi!

3 yıl önce, kongrenin yapıldığı salona giden yollar çok önceden kesilmiş, salona girişlerde sıkıntılar yaşanmıştı. AK Parti dün çevredeki günlük yaşamı hiç etkilemeden çok düzenli bir kongre yaptı.Kongrenin tek tartışılan yanı kalabalık oldu. Pandemi nedeniyle görüntüler tedirgin edici bulunurken, tribünlerde seyrek oturma düzeni uygulandı. Mesajı ise Cumhurbaşkanı verdi ve ilk kez “Partiden ayrılanları yeniden kazanalım” dedi… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

3 yıl önceydi… 25 Şubat 2018 günü AK Parti İl Kongresi’nin yapılacağı Tofaş Spor Salonu’na gitmek için Ata Bulvarı’ndan Fethiye’ye dönünce polisin yolu kestiğini görmüştük.

Aracımızı…

Özdilek Evleri yakınında bulduğumuz bir boşluğa park edip salona yürüdükten sonra, ulaşmak kadar girmenin zorluğunu da görmüştük.

Sabah…

“Acaba yine aynı şeyler mi olacak?” düşüncesinin yol açtığı hesaplarla yola çıkarken her türlü engel ve soruna kafamızda alternatif oluşturduk.

Bu defa öyle olmadı…

Bırakın yolun çok öteden kesilmesini, salonun önü bile trafiğe kapatılmadı. İnsanlar kartlarını gösterip rahatlıkla girdiler ve yerlerini aldılar.

Demek ki…

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ