Zirvede Haber

DEVA Partisi Bursa’dan Merkez Atağı!

DEVA Partisi Bursa’dan Merkez Atağı!

Ali Babacan liderliğinde Türk siyasi hayatına hızlı bir giriş yapan ve her geçen gün vatandaşların desteğini arkasına alarak büyüyen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Bursa’da teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda parti merkezinde teşkilat toplantıları başladı.DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz Osmangazi İlçesinin ilk toplantısında ; “15 Ağustos 2020 tarihinde göreve gelmelerinden sonra 5 Ekim de açıklanan il yönetim kurulu ile 18 yüz yüze haftalık toplantı, Bursa’nın sorunlarına odaklı 8 komisyonda 80 komisyon toplantısı, 18 Sivil Toplum Kuruluşu ve Kamu Kurumu ziyareti, Bursa’nın en büyük 60 mahallesinin muhtarlarına ve muhtar derneklerine ziyaret, ilçelere 13 ziyaret, 15 saha çalışması ve 15 basın buluşması yaptıklarını” belirtti. Bu süreçte il yönetimi ve kurucu heyet Bursa´da teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Harmancık ve Keles İlçe Başkanlıklarını atayarak ilçelerin fiziki ve idari kuruluş sürecini başlattı.

İl Başkanı Serkan Özgöz ve il yönetim kurulundan oluşturulan komisyonlar; Bu hafta itibariyle Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinin teşkilatlanma sürecini tamamlamak için, başvuruları internet üzerinden alınan gönüllüler ve ilçe örgütlerinde görev almak isteyenlerle teşkilat toplantılarına başladı.

Toplantıların ilk haftasında Osmangazi İlçesinden partiye başvuran yüzlerce kişi davet edildi. Toplantılarda teşkilatlanma süreci ve il yapılanması, ilçe teşkilatlanmaları ve kongre süreçleri konusunda katılımcılar bilgilendirildi. Toplantılarda ayrıca Osmangazi ilçesinin öncelikli sorunları masaya yatırıldı. Toplantı sonunda katılımcılara İl Başkanı Serkan Özgöz katılımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bütün katılımcılara rozetlerini taktı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ