Zirvede Haber

Taş’tan Uludağ tepkisi

Taş’tan Uludağ tepkisi

Yarıyıl tatilini fırsat bilen insanlar koronavirüs salgınını umursamadan kış tatil bölgelerinden biri olan Uludağ’a akın etti. Bir tarafta salgın tedbirleri kapsamında esnafın lokantası, kahvehanesi kapatılırken bir taraftan otellerin açık olup insanların akın etmesine sanatçı Atilla Taş tepki gösterdi. Taş, “Bu nasıl bir çifte standart? Bu bilim kurulu kafası falan değil, bu keyfinizin kafası” ifadesini kullandı.

Koronavirüs salgını nedeniyle bir tarafta tedbirler alınırken bir taraf da ise tedbirleri hiçe sayan uygulamalar hayata geçiriliyor.

Sokağa çıkıp maske takmayan insanlara ceza yazılırken, insanların toplu ulaşım araçlarında adete koyun koyuna yolculuk etmesine ise ses çıkartılmıyor. Yasaklar kapsamında lokanta, restoran gibi yerler müşteri alamazken tatil bölgelerindeki oteller ise tıka basa dolu.

“BU KEYFİNİZİN KAFASI”

Bu duruma isyan eden şarkıcı Atilla Taş, sosyal medyadan eleştirisini yaptı. Yarıyıl tatilini fırsat bilen insanların akın ettiği kış turizmi bölgelerine işaret eden Taş, “Uludağ’daki otelleri açıyorsun ama esnafın lokantasını, kahvesini, bakkalını, marketini kapatıyorsun. Bu nasıl bi çifte standart? Bu bilim kurulu kafası falan değil, bu keyfinizin kafası!” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ