Zirvede Haber

İhtiyaç duyduğunuz her an yanınızda; BEE’O UP Propolisli Sprey

İhtiyaç duyduğunuz her an yanınızda; BEE’O UP Propolisli Sprey

BEE’O UP Propolisli Sprey, ham bal, propolis ve mentolü bir araya getirerek gün boyu taze ve ferah hissetmenin kolay yolunu sunuyor.

“Sözleşmeli Arıcılık” modeli ile yerli propolis üretimini başlatmak için, 2013 yılında İTÜ ARI Teknokent’te kurulan BEE’O, yenilikçi ve ödüllü ürünleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Geliştirdiği inovasyon ödüllü özütleme yöntemi, yaptığı projeler, patentli ürünleri, Ar-Ge ve ihracat çalışmaları ile ulusal ve uluslararası arenada 37 farklı ödüle layık görülen BEE’O; propolisi, ham bal ve mentol ile buluşturarak özel bir formül sunuyor. Arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı güçlü fenolik ve flavonoid etkilere sahip doğal bir arı ürünü olan propolisi, ham balın yumuşaklığı, mentolün ferahlığı ile birleştiren BEE’O UP Propolisli Sprey, eşsiz formuyla, çantada taşınabilen boyutuyla kolay kullanım sağlıyor.

Her nefeste tazelik hissi

Çocukların günde iki kez birer defa, yetişkinlerin günde üç kez ikişer defa boğaza püskürterek kullanması önerilen BEE’O UP Propolisli Sprey, nefesi tazeleyerek ferahlık hissi de veriyor.

Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı zengin fenolik ve flavonoid içeriğine sahip, nardan 80 kat daha güçlü doğal bir arı ürünüdür. Arılar tarafından kovandaki sterilizasyonu sağlamak için kullanılır. Arılar petek gözlerini önce propolis ile kaplar sonra kraliçe arı petek gözüne yumurtasını bırakır. Bu sayede yumurtanın sağlıklı bir şekilde gelişmesi sağlanır. Ayrıca arılar, propolisle sıvanan petek gözlerine bal, polen arı sütü de koyar. Böylece arının ürünleri kovanda bozulmadan saklanır.

Ham bal, kovandan alındığı hali ile tüketilebilen doğal baldır. Yüksek sıcaklıklarda Isıl işlem görmediğinden besin değeri kovandaki hali ile korunmuştur. Ayrıca doğal olduğundan kristalleşebilir ama kristalleşme balın tüketilmesine engel değildir. Sadece fiziksel bir değişimdir. Ham bal, kristallerin çözülmesi amacıyla pastörizasyon yani yüksek sıcaklıklarda ısıtma işlemine tabi tutulmamıştır. Zira bu işlem balın içerisinde doğal olarak bulunan enzimler, vitaminler ve bazı fenolik ve flavonoid yapıdaki değerli bileşenlerin azalmasına neden olur. Filtrasyon ise balın doğal bileşiminde yer alan polenlerin azalmasına neden olur. Ham bal pastörize ve polenleri tutacak derecede filtre edilmediğinden besin içeriği tüm doğallık ve saflığıyla korunmaktadır.

BEE’O UP PROPOLİS HAKKINDA

BEE’O UP Propolis; Gıda Yüksek Mühendisi Propolis Uzmanı Aslı Elif Tanuğur Samancı, Ziraat Yüksek Mühendisi Arıcılık Uzmanı Taylan Samancı ve Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu tarafından 2013 yılında KOSGEB destekli Ar-Ge projesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te kuruldu. Türkiye’de BEE’O ve BEE’O UP markaları, ABD ve Avrupa’da ise BEE&YOU markası ile doğal besin içeriği ve biyolojik aktiviteleri korunmuş propolis, arı sütü, polen, arı ekmeği gibi doğal arı ürünlerinden oluşan katma değerli, inovatif ürünler üretmektedir. BEE’O UP Propolis, geliştirdiği inovasyon ödüllü, patentli özütleme yöntemiyle ve yaptığı projeler ile ulusal ve uluslararası arenada 37 farklı ödüle layık görülmüştür. 6000 metrekarelik tesisi ve 180 kişilik uzman kadrosu ile Türkiye’nin en büyük propolis üreticisidir. Ürünlerini, Türkiye’de kendi e-ticaret sitesi www.beeo.com.tr üzerinden ve Carrefour Gurme, Macrocenter, Migros, Joker, Gratis, Tchibo vb. 5000 perakende satış noktasında, ayrıca BEE’O UP markasıyla 35.000 eczanede; Amerika’da ise yine kendi e-ticaret sitesi www.beeandyou.com üzerinden ve Amazon, Wallmart, e-Bay’de ve CVS eczane zincirleri de dahil olmak üzere 3.500 satış noktasında tüketicileri ile buluşturmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ