Zirvede Haber

Estetik Tasarım, Etkileyici Özellikler, Hızlı Lezzetler Goldmaster GM-7457 Ovvi Mikrodalga Fırın

Estetik Tasarım,  Etkileyici Özellikler, Hızlı Lezzetler  Goldmaster GM-7457 Ovvi Mikrodalga Fırın

Gıda hazırlama konusunda kıyma makinesinden blender setlere kadar işlevsel ürünleri mutfaklarla buluşturan Goldmaster, Ovvi Mikrodalga Fırın ile estetik tasarımı etkileyici özelliklerle buluşturuyor.

Evden çalışmanın yoğun olarak devam ettiği günlerde yemek hazırlama ve pişirme sürecine hız katan seçenekler, kullanıcıların favori ürünleri arasında. Pratikliğiyle öne çıkan ve zamandan tasarruf sağlayan mikrodalga fırınlar da bu ürünlerin başında geliyor. Goldmaster GM-7457 Ovvi Mikrodalga Fırın, 245mm çapında dönebilen cam tepsisi ve geniş iç hacmiyle yemek hazırlamayı kolay hale getirirken, üstün özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Zaman size kalsın…

Az yer kaplayan, kolayca temizlenebilen ve zamandan tasarruf sağlayan Goldmaster GM-7457 Ovvi Mikrodalga Fırın, 1200W ızgara gücü, 700W mikrodalga gücü,

6 farklı güç kademesi ile farklı yiyecekleri hızlıca hazırlamayı sağlarken, buz çözme fonksiyonu ile de pratiklik sunuyor. 20 litre geniş iç hacme sahip ürün, 30 dakikaya kadar dijital zamanlayıcı ve pişirme bitiş sinyali özellikleriyle de konforu artırıyor.

www.goldmaster.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ