Zirvede Haber

BBP BURSA İL BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ….

BBP BURSA İL BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ….

Büyük Birlik Partisi Bursa İl başkanı Salih Uçak İl Başkanlığı görevini İl sekreteri Av Haldun Filizli’ye devretti.

Devir teslim töreni pandami tedbirleri kapsamında Bursa İl Binasında BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’nında katılımı ile gerçekleşti.

Uçak “Ben görev adamıyım,Genel merkezimiz bana parti müfettişliği görevini tevdi etti, aynı anda iki görev olamayacağı için , birlikte güzel çalışmalara imza attığımız İl sekreterimiz Av Haldun Filizli kardeşime görevimi gönül rahatlığı ile devrediyorum, tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ” dedi.

Yeni İl başkanı Filizli,”Şeref ile görev yaptığım Büyük Birlik Partisinde böylesine önemli bir görevi ben ve dava arkadaşlarımız Bursa’da zirveye taşımak için gece gündüz çalışacağız.Bundan sonra tüm arkadaşlarımızla birlikte Milletin muktedir iktidarını gerçekleştirmek için , öncelikle üye sayımızı en çok arttıran ve en çok hemşerilerimizin dertleri ile ilgilenen , çözüm önerileri üreten ve en fazla faaliyet yapan parti olacağız” dedi.

Devir teslim törenine katılan Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı “ Şehit genel başkanımız ebedi siyasi liderimiz Muhsin Başkanımızın ayak izlerine basarak,her daim mazlumun yanında yer aldık ve bundan böyle de yanında yer alacağız.Her türlü haksızlığa ve hukuksuzluğunnda karşısında olacağız.Yapıcı yol gösterici muhalefet anlayışı ile doğruları her daim usulü ile söyleyeceğiz.” dedi

Alfatlı”29 Ocak 2021 tarihinde Büyük Birlik Partisi 28. Yaşını dolduracak.Bugüne kadar partimizde görev almış tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı arz ediyorum.Ahirete göçmüş olanlara Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Büyük Birlik Partisi sadece seçimlere girmek üzere kurulmuş bir parti değildir. Bizim partiden öte bir davamız vardır. O da Bu Aziz Milletimizin muktedir iktidarını gerçekleştirmek, mazlumun yanında zalimin karşısında olmaktır.O açıdan partimiz aynı zamanda idealleri ve ülküleri olan bir dava partisidir.”dedi.

Alfatlı” Bugüne kadar Bursa il teşkilatımızda görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Yeni göreve gelen İl başkanımızın tüm dava arkadaşlarımızın destekleri ve gayretleri ile çok güzel işlere Bursa’mızda imza atacaklarına güvenimiz tamdır “ dedi.

Yeni göreve gelen Av Haldun Filizli’nin , İl başkanlığını devreden Salih Uçak’a çiçek takdimi ile toplantı sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ