Zirvede Haber

Aktaş’tan Türkyılmaz’a manidar tweet

Aktaş’tan Türkyılmaz’a manidar tweet

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Twitter paylaşımına yanıt gecikmedi. Başkan Aktaş, Türkyılmaz’a “Sn. Türkyılmaz, meclis toplantılarına katılmadığın gibi Mudanya’daki kırsal mahallelerimize de gitmiyorsun sanırım. Gözlerin Büyükşehir’i arıyorsa Göynüklü’deki, Ülkü’deki hemşehrilerimize sor. Onlar size gösterirler” dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Twitter’da Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş‘ın paylaşımını eleştirdi.

Türkyılmaz, “Aşağıdaki görselde olduğu gibi; Mudanya Belediyesi olarak karla mücadele ederken, sahada da gözlerimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi araç ve personelini aradı.” dedi.

Türkyılmaz’ın paylaşımına Başkan Aktaş’tan yanıt gecikmeden geldi. Başkan Aktaş, Türkyılmaz’la ilgili şu paylaşımı yaptı:

Sn. Türkyılmaz, meclis toplantılarına katılmadığın gibi Mudanya’daki kırsal mahallelerimize de gitmiyorsun sanırım. Gözlerin Büyükşehir’i arıyorsa Göynüklü’deki, Ülkü’deki hemşehrilerimize sor. Onlar size gösterirler. Bugün meclise gelirsen görüntüleri ben de gösterebilirim.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ