Zirvede Haber

Türkyılmaz’dan Aktaş’a “Gözlerimiz Yollarda Kaldı!”

Türkyılmaz’dan Aktaş’a “Gözlerimiz Yollarda Kaldı!”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından hafta sonu 17 ilçede yaptıkları karla mücadele çalışmalarına ilişkin bir paylaşım yaptı. Ancak listede Yıldırım ve Mudanya yoktu. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Aktaş’ın paylaşımını hatırlatarak yaptığı gönderme dikkat çekti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın sosyal medya paylaşımına Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın verdiği yanıt dikkat çekti.

Aktaş’ın “Hafta sonunda 154 araç ve 480 personelle sahadaydık. Karla mücadele için canla başla çalıştık.” paylaşımında kullandığı görselde, 17 ilçede yapılan çalışma ve açılan yol sayısı yer aldı.

Ancak listede Yıldırım ve Mudanya yoktu.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise Aktaş’ın paylaşımını hatırlatarak “Aşağıdaki görselde olduğu gibi; Mudanya Belediyesi olarak karla mücadele ederken, sahada da gözlerimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi araç ve personelini aradı.” ifadelerini kullandı.

Listede olmayan bir diğer ilçe de özellikle üst kesimlerinin sabah saatlerinde buz pistine döndüğü Yıldırım’dı. Ancak Yıldırım Belediye Başkanı’ndan Aktaş’ın paylaşımına herhangi bir yorum gelmedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ