Zirvede Haber

‘2023 seçimleri dönüm noktası’

‘2023 seçimleri dönüm noktası’

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin 7. Olağan Manisa – Aydın – Mardin – Adıyaman – Kilis – Bingöl – Bitlis – Elazığ – Muş İl Kongrelerine canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan, partililere seslendiği konuşmasında önemli ifadeler kullandı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 9 il kongresinde konuşmasından başlıklar şöyle:

“AK Parti, milletin kurduğu bir partidir. Bu ülkede tatlı su demokratları vardır.

Milletimize eser bırakmak için çalışmayı sürdüreceğiz.

Geçtiğimiz yılı dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgınının yol açtığı sıkıntıların gölgesinde tamamladık. Bu sıkıntılı dönemi en az kayıpla tamamlamanın gayreti içinde olduk. Vatandaşlarımızın kendisini sahipsiz hissetmemesi için ne gerekiyorsa yaptık.

Yeni sürece uygun atılımların içindeyiz. Ekonomide güçlü bir yükseliş için gereken reformu yürütüyor, geliştirdiğimiz politikaları kararlılıkla uyguluyoruz. Dışarıda da tarihi bir dönüşümün alt yapısını oluşturuyoruz. Kritik meselelerde ortaya koyduğumuz güçlü irade sayesinde bu konudaki kararlılığımızı tüm dünyaya gösterdik. Türkiye’nin bölgesel ve küresel gücü yükseldikçe ülkemize yönelik saldırıların da arttığı bir gerçektir.

Artık bölgemizde rahatça iç savaşlar çıkartılamıyor, terör körüklenemiyor. Artık bölgemizde küçük çekişmeler kangrenler haline dönüştürülerek ülkeler cendereye alınamıyor.

Kim ne derse desin, ne yaparsa yaparsın tarih kendi hükmünü veriyor. Bize demokrasi üzerinden eleştiri yöneltenler kuyrukları sıkıştığında demokrasi adına en utanç verici pratiklere imza atmaktan çekinmiyorlar. Bunlar için demokrasi kendi çıkarlarına hizmet ettiği sürece yücedir, çıkarlarına zarar verdiği anda ise derhal gözden çıkarabilecek bir yüktür.

Bizi insan hakları ve özgürlükleri konusunda eleştirilenler en küçük bir sıkıntıyla karşılaştıklarında dünyanın en faşist uygulamalarına yöneliyorlar. Bunların hak ve özgürlük anlayışının sınırları kendi refah ve konforlarının tehdit edildiği yerde biter. Terör örgütlerini başka yerlerde desteklerler, kendi topraklarında en küçük bir eyleme izin vermezler. Fikir ve ifade özgürlüğünün en büyük savunucusu görünürler, işin ucu kendilerine dokunduklarında yasakçılıkta sınır tanımazlar.

Büyük ve güçlü Türkiye’ye hiç olmadığımız kadar yakınız. Yeter ki millet olarak birliğimize, beraberliğimize sahip çıkalım. Şimdi buradan tüm illerimize sesleniyorum. Adıyaman, Aydın, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Kilis, Manisa ve Mardin ve Muş hep birlikte buna hazır mıyız? Sizlerden farklı coşku bekliyorum. Hep birlikte buna hazır mıyız?

Şimdi önümüzde 2023 seçimleri var. Elbette her seçim önemlidir ama 2023 seçimleri ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasında yaşanacaktır.

Hâlâ eski Türkiye özlemiyle yanıp tutuşanlar, kötü günleri bu ülkeye geri getirmek için var güçleriyle çalışıyor. Hamdolsun milletimiz hiçbirine itibar etmiyor.

CHP’nin başındaki zat, partisindeki taciz ve tecavüz olaylarına tam 56 gündür sessiz. Neden konuşmuyor, işlem yapmıyor. “

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ