Zirvede Haber

Yaptıkları Her Fedakarlık Mudanyalılar Daha Sağlıklı Olsun Diye!

Yaptıkları Her Fedakarlık Mudanyalılar Daha Sağlıklı Olsun Diye!

“Hafta içerisinde MHP Mudanya İlçe Başkanlığı olarak Mudanya İlçe Sağlık Müdürü Nalan YILDIZ Hanım’a ziyarette bulunduk. Nalan Yıldız Hanım’ın şahsında Mudanya’daki sağlık çalışanlarımızın Covid 19 salgını süresince fedakarca yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ettik.” MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler ve Yönetimi; hafta içinde sağlık çalışanlarının Covid-19 ile fedakarca yaptıkları mücadele için çalıştıkları kurumları ziyaret etti.

Başkan Erkut Seymenler; “İnsan sağlığını, toplum psikolojisini ve ülke ekonomilerini ciddi bir şekilde tehdit edip darbe vuran bu virüs karşısında yaklaşık bir senedir mücadele etmekteyiz. Bu salgın dünya genelinde yaklaşık 93.2 milyon kişiye bulaştı ve 2 milyon civarında insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Bu mücadelede binlerce sağlık çalışanımıza koronovirüs bulaşmış, maalesef yüzlerce sağlık çalışanımız da hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Sağlık bakanlığının açıkladığı tablodan ve İlçe Sağlık Müdürümüz ile görüşmemizden tespit ettiğimiz kadarıyla salgınla mücadelede milletçe aldığımız tedbirler ve kısıtlamalar neticesinde covid 19 vaka ve hasta sayısında ciddi oranda azalma meydana gelmiştir. Sağlık Bakanımızın koronovirüs aşısına dair açıklamalarıyla salgınla mücadelede artık aşı da devreye girmiştir. Bir taraftan aşı uygulamalarına, diğer taraftan tedbir ve kısıtlamalara tam manasıyla uymakla inşallah özlediğimiz normal hayatımıza dönüş başlayacaktır.

Vaka sayısındaki düşüşü ve aşı uygulamalarını görüp; genç yaşlı ayırmayan, en küçük dikkatsizlikte dahi bulaşan bu virüsü asla hafife almayalım. Kısıtlamalara tam uyum ve tedbirlere eksiksiz riayetle mücadelemizi sürdürelim. Aşının yaygın uygulaması ve etkisinin görülmesine kadar kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım. Mudanya’mız da ve ülkemizin her yerinde görev yapmakta olan kahraman sağlık çalışanlarımıza ve tedbirlere riayet eden özverili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Medeniyet mayamızda olan bir olmayı, yardımlaşma ve dayanışmamızı diri tutmayı öne çıkararak bu günleri de inşallah kısa süre içerisinde atlatacağız. Önümüzdeki günlerin daha da aydınlık olması ümidiyle MHP kadroları olarak çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ