Zirvede Haber

DYOTHERM İLE YÜZDE 50’YE VARAN ENERJİ TASARRUFU

DYOTHERM İLE YÜZDE 50’YE VARAN ENERJİ TASARRUFU

Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle enerjiyi verimli kullanma çağrıları yapılırken boya sektörünün öncü şirketi DYO’nun ısı yalıtım ürünü DYOTHERM ISOLTECO 110, hem doğaya hem de hane ekonomisine katkı sağlıyor. Hibrit teknoloji ile üretilen çevre dostu ısı yalıtım ürünü, uygulandığı yüzeylerde termal koruma sağlarken daha az enerji ve bütçe harcanmasına neden oluyor.

İklim değişikliğinin yarattığı sorunlar her geçen gün dünyamızın geleceğini tehdit ederken doğal kaynakların korunması ve enerji tasarrufu gündemimizin ilk sıralarında yer alıyor. Doğal hayatın dengesini korumak ve yarınlara yaşanabilir bir dünya bırakmak için insanlığın önemli sorumlulukları var. Enerji tasarrufu sağlamak da bu sorumlulukların başında yer alıyor.

İyi bir ısı yalıtımı, enerji kaynaklarının daha az kullanılmasına neden olurken doğanın dengesine de katkıda bulunuyor. Dünyanın geleceğini tehdit eden en önemli sorunların başında doğal kaynakların yanlış kullanımı olduğu düşünülürse, enerji tasarrufu sağlamak dünyaya yapacağımız en büyük iyiliklerin başında geliyor.

Isı yalıtımı, yüzde 50’nin üzerinde enerji tasarrufu sağlarken ısınma ve soğutma için harcadığımız bütçeyi de yarı yarıya düşürüyor. Havadaki karbondioksit salınımını azaltan ısı yalıtımı, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmanın en önemli adımı.

DYO, ISI YALITIMDA AR-GE’YE ÖNEM VERİYOR

Boya sektörünün öncü şirketi DYO, çevreyi, doğayı ve doğal kaynakları koruma ilkesiyle hareket ederek, verimli yalıtım teknolojileri üretiyor.  Çevreci yaklaşımla hareket eden DYO, ısı yalıtım alanında AR-GE’ye büyük pay ayırıyor. DYO’nun yapılardaki enerji kaybını en aza indirmek amacıyla geliştirdiği DYOTHERM ürünleri, geleceğimiz için çevreci çözümler sunuyor, ekonomiye katkı sağlıyor.

YAZIN ELEKTRİK, KIŞIN DOĞALGAZ FATURASINI DÜŞÜRÜYOR

DYOTHERM ISOLTECO 110, ısı yalıtımı sağlarken dübelsiz ve kaba sıva gerektirmeyen uygulama sayesinde binaya ekstra ağırlık vermiyor, binaların ömrünü uzatıyor. Çevreci bir ürün olan ve enerji tasarrufu sağlayan DYOTHERM ISOLTECO 110, yazın binayı ısıdan, kışın ise soğuktan koruyarak elektrik enerjisi ve doğalgazdan tasarruf edilmesini sağlıyor. Olası yangınlara karşı engelleyici rol oynayan, A sınıfı yangın direncine sahip DYOTHERM ISOLTECO 110, aynı zamanda ses yalıtımına da katkı sağlıyor.

YALITIMDA 4.0 DEVRİMİ

Boyadaki uzmanlığını ısı yalıtım sektörüne de taşıyan DYO, Türkiye’de yalıtım 4.0 devrimini başlatarak ürettiği DYOTHERM yalıtım sistemleriyle sürdürülebilir hayata katkıda bulunuyor. Türkiye’nin hibrit teknolojisiyle üretilmiş ilk ısı yalıtım ürünü DYOTHERM ISOLTECO 110, yapılarda 360 derece koruma sağlayan çevre dostu bir ürün. Konutlarda ısıtma-soğutma maliyetini de yaklaşık 10 kat azaltan DYOTHERM ısı yalıtım ürünleri,  yeni projelerde, kentsel dönüşüm çalışmalarında sıklıkla tercih ediliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ