Zirvede Haber

SAADET BURSA İL BAŞKANI MEHMET ATMACA ÇALIŞAN GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİ

SAADET BURSA İL BAŞKANI MEHMET ATMACA ÇALIŞAN GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Bursa il başkanı Mehmet Atmaca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaretler gerçekleştirdi.

Atmaca ve Yönetimi, 10 Ocak münasebetiyle nezaketen ziyaret ettiği gazetecilere gül taktim etti.

İl Başkanı Mehmet Atmaca, beraberinde Yunus Aydın, Ali Osman Karahan ve Erdoğan Aydın‘la birlikte ilk  durak olarak Yeni Marmara gazetesini ziyaret ettiler.

Buradan Bursa Hakimiyet gazetesine geçen Atmaca, İlhami Yıldız ve Namık Göz ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra enbursa.com çalışanlarını da ziyaret eden Mehmet Atmaca, kurumun yazar ve çalışanlarıyla bir arada sohbet etti.

Ziyarette gazeteciler Atmaca’ya “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Oğuzhan Asiltürk’ü ziyareti” soruldu.

İl Başkanı Atmaca, AK Parti ile ittifak görüşmeleri olduğunu, ittifaklar konusunda temel görüşlerinin “prensipler” olduğunu vurguladı.

Atmaca; “Bizim için mesele, ittifakın oluşacağı çatının prensipleri ve esaslarıdır…” dedi.

Seçim döneminde de bir dizi ittifak görüşmelerinin olduğunu söyleyen Atmaca, fakat prensiplerde anlaşılamadığı için bu birlikteliğin gerçekleşmediğini ifade etti. Atmaca, “Gelinen noktada AK Parti’nin her türlü desteğe ve ittifaka ihtiyacı olduğu açık. Bizi ziyaret etmesi çok sürpriz değil. Bizden istediği anlamda bir cevap alabileceği kanaatinde değiliz…” diyerek seçim dönemindeki prensipler noktasında ısrarcı olduklarının altını çizmiş oldu.

Belediye Başkanının başarılı var mı diye sorulan bir soruya “Alinur Aktaş, Bursa’ya geleli üç yıl oldu. Bu da Alinur Aktaş’ın eseridir diyebileceğimiz neyi var?” dedi.

Atmaca, Kozahan’da iki yanlışın olduğunu söyledi. Atmaca; “Birincisi, altyapı tekniğe uygun değil, ikincisi ise doğal kesme taş döşenmesi gerektiği halde bu yapılmıyor.” dedi.

Başkan Atmaca;,“bunlardan daha vahim” dediği iki husus daha var. Onlar ise, birincisi, Başkan Aktaş’ın, işini gücünü bırakıp gelip orada ‘taşın nasıl döşendiğini’ anlatması; ikincisi ve en önemlisi de orada esnaf kan ağlıyor, kimsenin esnafın derdiyle dertlenmemesi...” Yunuseli Havaalanı konusunda da çekincelerini söyleyen Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca, “velhasıl, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’ya birkaç gömlek zayıf gelmiştir…” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ