Zirvede Haber

Şehitlerimizi Bağrımıza Gömdük Onları Unutmayacağız!

Şehitlerimizi Bağrımıza Gömdük Onları Unutmayacağız!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ekrem ALFATLI , “”Demokratik gelişmenin en önemli ölçüsü “fikir ve ifade özgürlüğü”, bunun güvencesi ise özgür basındır.” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili açıklama yapan ALFATLI “ Demokratik gelişmenin en önemli şartı “fikir ve ifade özgürlüğü”, bunun güvencesi ise özgür basındır. İletişim kanalları, teknolojideki hızlı gelişimle birlikte biçim değiştiriyor. Bu değişimden en fazla ve olumsuz şekilde gazetecilik ve doğru haberi ulaştıranların etkilendiğine, üzülerek şahit oluyoruz.

Pandami döneminde ekonomik anlamda krizden etkilenen sektörlerin başında gazetecilik sektörünün yer aldığını ,ancak yeterli ekonomik desteklerin bu sektöre sağlanmadığını da buradan belirtmek istiyorum” dedi. “Bu şartlarda gazetecilik mesleğini ve bu mesleğin mensuplarını korumanın, demokratikleşme ve gelişme açısından önemli bir görev ve sorumluluk olduğunu düşünüyorum.” diyen ALFATLI “Sıklıkla bir araya geldiğimiz, bir anlamda siyasetçilerin mesai ve yol arkadaşları sayılabilecek gazeteci kardeşlerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutluyor, Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU ile birlikte kaybettiğimiz İsmail Güneş kardeşimiz başta olmak üzere, görevlerini yerine getirilerken hayatlarını kaybeden tüm meslek mensuplarını rahmetle ve minnetle anıyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ