Zirvede Haber

‘Salgın ortamında böyle mi olur?’

‘Salgın ortamında böyle mi olur?’

Koronavirüse karşı tüm uyarılara ve alınan önlemlere rağmen Bursa’da sosyal mesafe kuralı hiçe sayılarak güvenlik personeline kıyafet dağıtımı yapıldı. Dağınık şekilde omuz omuza sırada bekleyen personelinin bazılarının da maskeyi burun altına taktıkları görüldü.

yenidonem.com.tr

Alınan koronavirüs tedbirlerinin etkisiyle pozitif vaka sayısında yüzde 60 oranında düşüş yaşanan Bursa’da çekilen fotoğraflar isyan ettirdi.

Metro istasyonunda çekilen görüntülerde güvenlik personeline kıyafet dağıtımı yapıldığı ve sosyal mesafe kuralının hiçe sayıldığı görüldü.

Dağınık şekilde omuz omuza kıyafet sırasında bekleyen güvenlik personelinin bazılarının da maskeyi burun altına taktıkları fotoğraflara yansıdı.

Kıyafet dağıtımı yapan görevlilerinin de dağınık şekilde duran ve mesafe kuralını ihlal eden personeli hiçbir şekilde ikaz etmemesi de “Koronayı unuttuk” dedirtti.

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Koronavirüs vakasının ilk ortaya çıktığı günün üzerinden neredeyse 1 yıl geçti. Hala böyle görüntülere rastlamak çok acı. Hiçbir tedbir alınmamış, aralarında hiçbir mesafe yok. Salgın ortamında bu şekilde bir kıyafet dağıtımı akılalır gibi değil” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ