Zirvede Haber

Mecliste Tansiyon Yükseldi! İYİ Meclis Gurup Sözcüsü Anında Cevap Verdi!

Mecliste Tansiyon Yükseldi! İYİ Meclis Gurup Sözcüsü Anında Cevap Verdi!

“2020 yılı Yıldırım için kayıp yıldır” dedi tartışma başladı… Yıldırım Belediyesi’nin 2021 yılı ilk meclis toplantısına bu sözler damga vurdu. İYİ Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Ferit Gürsoy gündem dışı konuşmasında “2020 yılını Yıldırım Belediyesi için kayıp yıl” olarak görmesi ve bir çok sorunu görmezden gelip Belediyenin asli görevlerini yapmamasından şikayet ederek “Sunumda bizlere ziyaretleri gösteriyorsunuz, insanları dinlediğinizi anlatıyorsunuz uyumayan kütüphane ile övünüyorsunuz ama Yıldırımın sorunlarından hiç bahsetmiyorsunuz, Mollaarap’da siz başka mağdur olan halk başka şeyler söylüyor, Mollaarab’ın son durumu nedir?” sorusuna Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz oturuma verilen aradan sonra mecliste grubu bulunan siyasi parti temsilcilerinin sorularını yanıtlarken söz İYİ Parti Grup Sözcüsü Ferit Gürsoy’un sorularına cevap vermeye gelince ses tonunu da yükselterek “ Yıldırım için değil ama sizin için kayıp bir yıl olduğu kesin, siyaseten kendinize jilet atıyorsunuz “ dedi.

Oktay konuşmasına “ Uyumayan kütüphaneyi mi beğenmiyorsunuz, Mollarapta vatandaşla anlaşma yoluna gidiyoruz evet sürecin uzadığının farkındayız ama beklediğimiz rapor hala elimize ulaşmadı. O bölgede Belediye olarak tüm imkanları kullanıyoruz. Siz sadece siyaseten kendinize jilet atıyorsunuz “ deyince İYİ Parti Grup Sözcüsü  Gürsoy söz alarak “ Jilet atmak ne demek bu nasıl bir üslup, az önce gösterdiğiniz sunumda benim bahsettiğim, sorunların hangisine çözüm buldunuz, Yıldırım da trafik sorunu, otopark sorunu, mülkiyet sorunu, Kentsel Dönüşüm, bağımlılık, mülteci sorunu halloldu da ben mi göremedim.” sözleri mecliste tansiyonu daha da yükseltti.

Tartışmaların daha da uzamaması için Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz gündeme geçerek sorulan soruları da karşılıksız bırakması dikkatlerden kaçmadı. Görüşlerine meclis sonrası başvurduğumuz İYİ Parti Grup Sözcüsü Ferit Gürsoy  haber sitemize yaptığı açıklamada “Artık sona geldiler ve bunun farkındalar. Sorunları çözmek yerine hala yama politikasına devam ediyorlar. Yıldırım’ın sorunları ortada dururken bu sorunları görmezden gelip günlerini gezilerle, sohbetlerle, ziyaretlerle, Yıldırım’a yamalarla geçiriyorlar. Yıldırımın tek bir sorunu çözülmedi çözmeye de niyetleri yok ve muhalefete de tahammülleri de yok. Biz İYİ Parti olarak her zaman şartlar ne olursa olsun halkımızın yanında yer almaya onların haklarını savunmaya devam edeceğiz.“ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ