Zirvede Haber

Yeniköy’e Çivi Çakmak İçin Parayı Nereden Bulacaksın!

Yeniköy’e Çivi Çakmak İçin Parayı Nereden Bulacaksın!

“Karacabey Belediyesi Başkanı Ali Özkan’ın gün geçmiyor ki verdiği sözlerle icraatları arasında tutarsızlık gözlere çarpmasın.!!!” sözler İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Fatih Karabatı’ya ait. Başkan Karabatı; Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ilçeye yatırım yapmak yerine bilbord reklamları ile şov yaptığını iddia etti.

Başkan Karabatı; “2019 yılı mart ayı itibarı ile Marmara’nın incisi olacak dediği Yeniköy beldemizde Karacabey halkına ve basına gururla sunduğu ‘Karacabey Belediyesi Orman Kampı Tesislerini’ 5 yıl gibi zorlu bir mücadeleden sonra bünyemize geçirdik.Verdiği demeçlerde Özkan ’22 bin 844 m2 alanda bungolov evleri, butik otel, aqkua park, eğlence ve konaklama alanlarını’ inşa edeceklerini ve Yeniköy’ün yaz sezonuna mükemmel bir şekilde hazırlayıp turist akınını çekeceklerini sözünü vermişti.

Fakat; bugüne geldiğimizde yapılan yatırım odaklı açıklamaları maalesef yine havada kalması içler acısı. Bu sorunlar görmezden gelinirken her şey güllük gülistanlıkmış gibi 2020 Aralık ayı itibari ile yine Sayın Özkan’ın bir vaadi  daha gündemde! Malkara’da bulunan ‘Polis Eğitim ve Dinlenme Tesislerini’ Belediyeye tahsis ettikleri açıklaması geldi.

Marmara denizi kıyısında yer alan 6 bin 758,54 m2 alan olan tesisin turizme kazandırılacağı belirtildi. İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanlığı olarak soruyoruz,  2019 yılında yapılan açıklamalarda Yeniköy’ün en eski yapılarından biri olan ve 5 yıldır davalık olması nedeniyle bakımsız bir halde terk edilen Orman Kampı Tesisi ‘kötü kaderinden kurtarıldı’ diye reklam yapılmıştı.

Görüldüğü üzere bu yer hala kötü kaderini yaşamakta olup bir arpa boyu yol alınmamışken, yeni bir proje ile gündeme gelmek ne kadar doğru! Pandemi döneminde bu zorlu süreçte yapılacak olan tesislere nasıl bir bütçe ayrıldı!

Bunları kamuoyu ile paylaşmanız gerekli değil mi.? Sayın Başkan Karacabey’in sizin iktidarınızda mahalle olan köylerin ve övgü ile bahsettiğiniz Marmara’nın incisi Yeniköy’ün onca sorunu varken bunlara çözüm üretmek yerine gürültülü reklamlarla gündemde kalmaya çalışmak görüldüğü üzere gerçek hakikati değiştirmiyor. Reklamını yapıp arkasında durmadığınız her türlü proje ve vaatleriniz için biz sorgulamaya ve halkı aydınlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ