Zirvede Haber

TÜRKOĞLU: AKTAŞ SARAY’A YARANMAYA ÇALIŞIYOR!

TÜRKOĞLU: AKTAŞ SARAY’A YARANMAYA ÇALIŞIYOR!

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Eskişehir’in Beylikova ilçesinde yapılan Millet Bahçesi için 350 bin TL’nin üzerinde yardım kararı aldığını belirterek Alinur Aktaş’ın Bursalılarla alay ettiğini söyledi. Daha önce Rize Meydanı’na yapılan yardımla ilgili tartışmaları da hatırlatan Türkoğlu, Aktaş’ın Bursalıların hakkı olan kaynakları bol keseden harcayarak Beştepe’ye yaranmaya çalıştığını söyledi.

İYİ Parti  Bursa İl Başkanı Türkoğlu’nun açıklamaları şöyle;

Bursa Büyükşehir Belediyesi 5 katrilyona yakın borç batağına saplanmışken, Bursalıların hakkı olan kaynaklarını bol keseden harcamaya devam ediyor.

Daha henüz Rize Meydanı için yapılan ve kamuoyunun büyük tepkisini çeken 427 bin TL’lik desteğin mürekkebi kurumadan, şimdi de Eskişehir’in Beylikova ilçesinde yapılmakta olan millet bahçesi için 350 bin TL’yi aşan yardım kararı alındı.

17-12-2020 tarihli Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi kararına göre söz konusu destek için Başkan Alinur Aktaş’a yetki verildi.

HANGİ MALZEMELER ALINACAK?

Plan Bütçe Komisyonu’nun, Meclis’in talebiyle hazırladığı rapora göre Beylikova  Belediyesi’nin ihtiyaç listesi olarak bakın hangi malzemeler Bursalıların parasıyla alınacak.
-3.000 metrekare için mineral kaplı prizmatik beton parke taşı.
-1.000 metre için beton bordür taşı.
-60 adet aydınlatma direği.
-2 takım çocuk oyun grubu.
-2 takım spor aletleri.
-35 adet piknik masası.
-50 adet çöp tenekesi.
-20 adet bank.

Toplam maliyeti 350 bin TL’yi aşan bu yardım, borç içinde yüzen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, üstelik Bursa için elzem yatırım harcamaları dururken yapılacak.

Alinur Aktaş’ın bu destekleri, sırf Saray’a yaranarak Bursa’da çizilen karizmasını düzeltmek için yaptığını hatta bunun için çırpındığını biliyoruz.

Beslemekten vazgeçmediği İstanbul’daki yandaş medyanın baronlarını bugünlerde tek tek gezerek, kamuoyundaki olumsuz algısını değiştirme çabasına girdiğini de gördüğümüz telaş içindeki Alinur Aktaş’ın, AKP İl Başkanı’ndan sonra sıranın kendisine geleceğinin endişesini yaşadığının da farkındayız.

Ne var ki korkunun ecele faydası olmaz.

SARAY’A YARANMAYA ÇALIŞIYOR!

Aktaş’ı ne Cumhurbaşkanı’nın memleketi Rize’ye yardımı, ne de Bursa dışındaki millet bahçelerine para yağdırması kurtaracak.

Bursa’daki Millet Bahçesi’nin, Atatürk Stadı gibi şehrin çok önemli bir tarihsel ve nostaljik değerinin adeta katledilerek yapılmasının öfkesi dinmeden, Eskişehir’in Beylikovası’ndaki millet bahçesi için Bursalıların hakkı hukuku çiğnenerek harcama yapılması, tek kelimeyle abesle iştigaldir.

Bursa ve Bursalıların, koskoca bir kentle alay edercesine ve son derece cüretkarca yapılan bu israfların hesabını, önlerine konacak ilk sandıkta soracağından hiç kuşkumuz yok.

İYİ Parti olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yönetilemediğini en yüksek perdeden dillendirmeye ve Alinur Aktaş’ın kifayetsizliğini her yanlış icraatında gözler önüne sermeye devam edeceğiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ