Zirvede Haber

Piel Nevresim Takımı ile Yatak Odalarında Saten Şıklığı

Piel Nevresim Takımı ile Yatak Odalarında Saten Şıklığı

Kaliteli, modern ve özgün koleksiyonlarıyla yaşam alanlarında fark yaratan Özdilek Ev Tekstili, en şık tasarımlarından Piel Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı’nı kullanıcılarına sunuyor.

Yüzde yüz pamuk satenden dokunan koleksiyon, mavinin pastel tonlarıyla birlikte soft renklerin uyumlu geçişine sahne oluyor. İki kişilik nevresim takımı, çarşaf ve iki adet yastık kılıfından oluşan Piel Nevresim Takımı, Özdilek kalitesiyle uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor.

Yatak odalarında huzurlu bir ambiyans için…

Keyifli bir uyku için yatak konforu kadar yatak odalarında kullanılan renkler ve dekorasyon detayları da oldukça önemlidir. Yatak örtüsü seçiminde ise hava şartlarıyla uyumlu olarak, kışın sıcak tutan ve hava alan kumaş dokusu da huzurlu bir gece uykusunun kapısını aralamaya yardımcı olur. Özdilek Ev Tekstili’nden Piel Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı yüzde yüz pamuk saten dokusuyla gece boyu rahat bir kullanım sunmanın yanında, güne keyifle başlamanıza da yardımcı olacak.

Piel Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı’nı Özdilek Ev Tekstili mağazaları, Özdilek AVM’leri ile çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da ve tüm yetkili satış noktalarıyla birlikte Özdilek bayilerinde de bulabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ