Zirvede Haber

ATMACA; BESOB BAŞKANI ARİF TAK’I ZİYARET ETTİ

ATMACA; BESOB BAŞKANI ARİF TAK’I ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Atmaca BESOB (Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası) Başkanı Arif Tak’ı ziyaret etti.

Pandemi döneminde esnafların sıkıntıları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere, Atmaca; Arif Tak’ı ziyaret etti.

Mehmet Atmaca’yı ve ekibini; başkan yardımcılarıyla karşılayan Arif Tak, ziyaretlerinden ötürü Mehmet Atmaca’ya teşekkür etti.

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca, ekonomik sıkıntıların hızla arttığı bir dönemde olduklarını ifade ederek, son esnaf paketinin zayıf kaldığını söyledi. Başkan Atmaca; “Bu durum bugünün sonucu değil, bu zamana kadar yapılagelen işlerin sonucudur. Gelinen noktada birlik ve beraber olmak zorundayız. Kutuplaşma anlayışı devam ettiği sürece birlik ve beraberlik mümkün değildir.” dedi. Kredi kartları kullananların sayısının arttığı söyleyen Atmaca, “devletin bunlara düzenleme yapması lazım, yollarda bir dönem kredi kartı satılıyordu. Hükümet’in her alanda halkı borçlandırmaya yönelik yönlendirmeleri oldu. Devlet buna çare bulmalı, zaten bunun için vardır” dedi.

BESOB Başkanı Arif Tak, “Türkiye’de ücretlerini kurumlarda çalışan memur alıyor onlar memnun, çalışanlar alıyor, emekliler alıyor onlarda memnun ama esnafın işi bozuldu mu en büyük darbeyi esnaf alıyor ve arkasından sanatkarlar alıyor” dedi. Arif Tak; “yeni nesilden korktuğunu” söyleyerek israfın çok yapıldığını söyledi. Arif Tak, kendisinin fakirlikle büyüdüğünü ifade ederek, “eskiler bir kenara kefen parası koyarlardı, şimdi o yok. Türkiye geneli 82 milyon kredi çıktı esnaf odasına, bize bir milyon kredi çıktı alamadık” dedi. Erbakan hocaya atıfta bulunan Tak, “rahmetli bu ülke için çok çalıştı, onun devlet adamlığı hepimize örnek olmalı, esnafın yüzü Erbakan döneminde güldü. Bu yüzden saadet partisine ihtiyaç var” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Atmaca, “bizim ideallerimiz var. Biz ideallerimizle iktidar olmak istiyoruz. Allah nasip ederde iktidara gelirsek hizmet ederiz. Şunu da düşünüyoruz, iktidar olmasak da bu günahlara ortak değiliz” dedi.

BESOB Başkanı Arif Tak, Saadet Partisi’nin ziyaretlerinden ötürü minnet duyduklarını dile getirdi. Konuşmalarının ardından topluca fotoğraf çekildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ