Zirvede Haber

AK Parti Bursa İl Başkanı Gürkan’dan ilk açıklama

AK Parti Bursa İl Başkanı Gürkan’dan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Bursa İl Başkanlığına atanan Davut Gürkan, Bursa kamuoyu ve parti teşkilatlarına ilk mesajını enBursa.com aracılığı ile verdi. AK Parti kadrolarını yoğun bir çalışma temposunun beklediğini söyleyen Gürkan, “Cumhurbaşkanımızın Bursa ile ilgili hassasiyetleri var” dedi.AK Parti Bursa’da uzun süren belirsizlik dün sona erdi ve Davut Gürkan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Bursa İl Başkanlığına atandı.

Ankara’dan gece geç saatlerde Bursa’ya dönen Davut Gürkan, AK Parti Bursa İl Başkanı olarak ilk demecini enBursa.com’a verdi.

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’

enBursa.com Muhabiri Hayriye Turgut’un sorularını yanıtlayan Gürkan, üzerine yüklenen ağır sorumluluğunun farkında olduğunu söyledi.

Gürkan, “Biz üzerimize düşen emaneti layıkıyla taşımaya ve görevimizi yapmaya var gücümüzle çalışacağız” dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZIN BURSA İLE İLGİLİ HASSASİYETLERİ VAR’

Önümüzdeki süreçte Bursa halkına en iyi hizmeti verebilmek için tüm AK Parti kadrolarıyla birlikte yoğun bir çalışma temposunda olacaklarını ifade eden Gürkan, şunları söyledi:

“Bundan sonraki süreçte, en kısa süre içinde il kongremizi yapmaya hedeflendik. En kısa sürede il kongremizi yapacağız, yönetimimizi oluşturup hizmet yapmaya devam edeceğiz inşallah. Bursa ile ilgili hassasiyetleri var Sayın Cumhurbaşkanımızın. Bundan sonraki süreci de önceden de olduğu gibi, bütünleştirici, gönül alıcı bir hizmette bulunmamızı tavsiye ettiler. Biz de bunun üzerinden çalışmalarımızı yapacağız. Başkanlık devir teslimini yarın AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Bursa Milletvekilimiz Efkan Ala ve bakan yardımcısı düzeyinde katılımla gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”

AK Parti Bursa İl Başkanlığında yapılacak devir teslim törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısının da katılacağı öğrenildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ