Zirvede Haber

Yeni Nesil Giyimin Adı: MİNİMALİST

Yeni Nesil Giyimin Adı: MİNİMALİST

Hayatın her alanında kendini gösteren sadeleşme ve öze dönüş akımı tekstildeki yerini alırken, yerli genç ve dinamik marka Minimalist hayatımıza giriyor. Birbirinden renkli ve şık modellerini sadelikten yana moda severlerin beğenisine sunuyor.

Pandemi süreciyle birlikte sadeleşme akımının önemi bir kez daha anlaşılırken genç ve dinamik bir marka doğuyor. Minimalist, yeni nesil giyim markası mottosuyla kaliteli kumaş ve organik pamuğu birleştiriyor.

Az çoktur moda anlayışının yeni temsilcisi: Minimalist

Yaşam alanlarında sadeliğe yönelen kişiler, moda anlayışını da minimal düzeyde tutmaya başlıyor. Gardıropta giyilmeyi bekleyen fazlalıklar yerine özgür moda anlayışı ile sadeliği birleştiren akıma yerli ve dinamik marka Minimalist cevap veriyor. Kaliteli kumaş ve konfor ikilisini motto edinen Minimalist, 2020 yılı ile birlikte yaşanılan sadeleşme akımına eşlik ediyor. Özgür ve sade tasarımları ile her tarz moda anlayışında kullanıcısı ile birlikte olmayı amaçlıyor. Gençliğin enerjisini olgun ve sade moda anlayışı ile harmanlayan Minimalist ekibi; kalite, konfor, şıklık ve özgürlük temelli üretimi geçmişten geleceğe taşıyacak inançla çalışmalarına ekliyor. Minimalist, sadeleşmenin ve rahatlamanın dolaplara yansıması olacak ürünleri ile sürdürülebilir bir marka olma bilinciyle çalışmalarını yürütüyor. Az çoktur bilinciyle hareket eden her moda severi Minimalist’in dünyasına davet ediyor.

Ürünler ve marka ile ilgili detaylı bilgiye http://minimalist.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Minimalist A.Ş. Hakkında:

2020 yılı ile birlikte yaşanılan sadeleşme akımına eşlik eden Minimalist, kaliteli kumaş ve konfor ikilisini motto edinmiştir. Özgür ve sade tasarımları ile her tarz moda anlayışında kullanıcısı ile birlikte olmayı amaçlamaktadır. Minimalizm akımından etkilenerek “Minimalist” markasının temelleri atılmıştır. Kalite, konfor, şıklık ve özgürlük temelli moda anlayışını geçmişten geleceğe taşıyacak inançla çalışmalarını sürdürmektedir. Minimalist, sadeleşmenin ve rahatlamanın dolaplara yansıması olacak ürünleri ile sürdürülebilir bir marka olma bilinciyle çalışmaktadır. Minimalist bir Yasin Global Group şirketidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ