Zirvede Haber

‘’YABANCI OLAN EŞİMLE 21 YIL AYRI KALDIK VAKİTSİZLİKTEN BOŞANAMADIK’’

‘’YABANCI OLAN EŞİMLE 21 YIL AYRI KALDIK VAKİTSİZLİKTEN BOŞANAMADIK’’
Usta oyuncu Melek Baykal, Sunucu- Yazar Yelda Kırçuval’ın Instagram canlı yayınına konuk oldu.
Rol aldığı Kanal D’nin yeni dizisi ‘İyi Aile Babası’ hakkında konuşan Melek Baykal, “Sıkıntılı pandemi sürecinde gülmeye dertlerimizi unutmaya ihtiyacımız var. Pandemiden dolayı aslında bu dönem çalışmayı planlamıyordum ama projenin senaryosu, yönetmeni ve castı o kadar başarılıydı ki pandemi koşullarına rağmen koşarak sete gittim.” dedi.
Yelda Kırçuval’ın dram projelerine olan yoğun ilgiden bahsetmesi üzerine Melek Baykal,
“Biz toplum olarak ağlamayı o kadar çok seviyoruz ki maalesef. Niye meraklıyız bu kadar ağlamaya? Yani gülmek kadar güzel bir şey var mı? Bence daha pozitif bakmalıyız hayata. İnsanlarımız tabii ki dram projelerini de izlesinler ama komedi projeleriyle de her şeyden uzaklaşmalı ve gülmeye vakit ayırmalılar.”
İngiltere’den Matild Manukyan’ın hayatını oynaması için gelen teklifle ilgili de, Manukyan’ın çok önemli bir karakter olduğunu, metnin çok iyi yazılmış olduğunu belirten Baykal, ‘İyi Aile Babası’ dizisinin çekimleri devam ettiği için reddetmek zorunda kaldığını belirtti.
Evlilikleri hakkında da konuşan Baykal, “2 evlilik yaptım ikisi de beşer yıl sürdü. Yabancı olan eşimle 5 yıl beraberdik. Ayrıldık, 21 yıl ayrı kaldık ama vakitsizlikten boşanamadık. Ne ben Almanya’ya gidebildim ne o gelebildi. Tam 26 yılın sonunda boşanabildik.
Ve artık evlilik düşünmüyorum çünkü başka şeylerin hayatımda daha güçlü yer aldığına karar verdim. Ailem, yeğenlerim, mesleğim gibi. İşimi tiyatroyu çok seviyorum. İşim ailem yetiyor bana evliliğe ihtiyacım yok.” dedi.
Hayvanlara sevgisiyle de bilinen Baykal, Yelda Kırçuval’ın sokak hayvanlarıyla ilgili sorusuna “Bodrum’a üç ay tatile gelen tatilciler var, hatta size celebrity isimler bile sayabilirim. Çocukları eğlensin diye kedi köpek alıyorlar. 3 ay o hayvanlar alışıyor ama yaz bitiminde sokağa atıyorlar. Sokaklar cins kedi köpeklerden geçilmiyor. Yazık bu canlara. Daha bilinçli olmamız gerekiyor. Hayvanlar oyuncak değil.” şeklinde cevap verdi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ