Zirvede Haber

6 Yılda Hiçbir Şey Değişmedi!

6 Yılda Hiçbir Şey Değişmedi!

“Ne büyük bir tevafuktur ki! Bundan tam 6 yıl önce yine bugün Oto test Merkezi ile ilgili paylaşım yapmışım. Oto test merkezinin büyük bir yalan olacağı öngörümü halkımızla paylaşmış. Çekincelerimi dile getirmişim. 6 yılın ardından görüyorum ki bugün yine aynı yerdeyiz. Aynı iktidarla 2030 yılı da olsa bir şey değişmeyeceğine eminim.” İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel’e ait bu sözler. Sosyal medya hesabından Başkan Özel 6 yıl önce yaptığı paylaşımı takipçilerine tekrar servis etti.

Başkan Ercan Özel; ” GÜNÜN AYDIN OLSUN YENİŞEHİR…

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk’ün Oto Test Merkezinin Karacabey’e gideceği beyanının ardından;
EN YETKİLİ AĞIZ TSE’den EN GÜNCEL AÇIKLAMA BUGÜN GELDİ.
Otomotiv test merkezinin yeri değişiyor.
Türk Standardları Enstitüsünce (TSE) Bursa’nın Yenişehir ilçesinde yapılması planlanan otomotiv test merkezinin, arazinin imarıyla ilgili sorunlar nedeniyle söz konusu yerde yapılamayacağı belirtildi.
TSE’den yapılan yazılı açıklamada, Türkiye’de otomotiv ana ve yan sanayinin tüm test ve belgelendirme ihtiyaçlarını karşılayacak ve yerli marka geliştirilmesine altyapı sağlayacak şekilde Bursa’nın Yenişehir ilçesinde yapılmasını planlanan otomotiv test merkezinin mevcut arazinin imarıyla ilgili sorunlar yaşanması nedeniyle söz konusu yerde yapılamayacağı vurgulandı.
TSE’nin, ülkede otomotiv sanayi için büyük önem taşıyan bu projenin hayata geçirilmesi yönündeki kararlılığını sürdürdüğüne dikkat çekilen açıklamada, “Bu çerçevede Enstitü, değişik arazi alternatifleri üzerinde çalışmaktadır. Otomotiv test merkezi kurulmasına uygun bir arazi bulunması ve bu arazinin tahsisinin yapılmasını müteakip TSE bu önemli projeyi hayata geçirecektir” denildi.
UMARIM UYKUDAN UYANIŞ ARTIK BAŞLAR. İLÇE HALKI BUNLAR BİZLERE YOKSA YALAN MI SÖYLEDİ?SORUSUNA UMARIM CEVAP BULMUŞLARDIR?”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ