Zirvede Haber

Mekan 2020 İç Mimarlık Öğrencileri Ulusal Bitirme Projesi Yarışması Sonuçlandı!

Mekan 2020 İç Mimarlık Öğrencileri Ulusal Bitirme Projesi Yarışması Sonuçlandı!

İstanbul Kültür Üniversitesi tarafından düzenlenen “Mekan 2020 İç Mimarlık Öğrencileri Ulusal Bitirme Projesi Yarışması”nın kazananları belli oldu. San Deco’nun sponsorluğunu üstlendiği yarışmanın ödül töreni ve kolokyumu online olarak gerçekleştirildi.

İstanbul Kültür Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen “Mekan 2020 İç Mimarlık Öğrencileri Ulusal Bitirme Projesi Yarışması” bu sene San Deco sponsorluğunda gerçekleştirildi. 23 farklı üniversiteden 73 projenin değerlendirildiği yarışmanın sonuçları, online olarak düzenlenen ödül töreninde ilan edildi.

Tüm Türkiye’den İç Mimarlık ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümlerinde eğitim alan öğrencilerin katılımına açık olan ve 2012 yılından bu yana düzenlenen yarışmanın heyecanla beklenen ödül töreninde San Deco Proje ve Teknik Destek Yöneticisi Çetin Küçükçelebi, firma tanıtımını içeren kısa bir teşekkür ile beraber açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Ödül töreni ve kolokyum ise ünlü İç Mimar Jale Kulin’in yönetiminde Levent Çırpıcı, Prof. Dr. Burçin Cem Arabacıoğlu, Tanju Özelgin, Cem Cemal Çobanoğlu ve Alev Akın’ın değerlendirmelerini aktarması ve birincilik ödülüne layık görülen Merve İrem Keklik’in konuşmasıyla devam etti. İlayda Akdemir ikincilik ödülünün, Ayşenur Gültekin ise üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

SAN DECO BOYA Hakkında:

Yüzde yüz yerli sermayeye sahip, Türkiye’nin ilk efekt boya üreticisi San Deco, kimya sanayindeki faaliyetlerine 1965 yılında başladı. 90’lı yıllarda Ar-Ge ve üretimde dekoratif segmentte yer alan efekt boya üzerine yoğunlaşan San Deco, Kocaeli Dilovası ve Cezayir’de toplam 11 bin m² alana kurulu tesislerinde toplam 29 bin ton üretim kapasitesine ulaştı. Büyüme ve üretimde insan ve çevreyi merkeze olan San Deco, TSE ve A+ gibi ulusal ve uluslararası üst düzey standartları uyguladı.

Yarım asırlık tecrübesiyle efekt boya alanında uzmanlaşarak yapı sektörü, boya sanayi ve mimarlık dünyasına tasarım odaklı inovatif fikirler sunan San Deco, benzersiz ürün yelpazesi, dört kıtada 40 ülkeye yayılan uluslararası pazar gücüyle, dekoratif boya sektörünün önde gelen markası oldu. 

Efekt boyanın yanı sıra su bazlı iç ve dış cephe boyaları ile fonksiyonel boya üretimi yapan San Deco, Türk boya sanayinin büyüme ve istihdamına katkı sunmak hedefiyle kurduğu San Deco Tasarım Akademisi’yle sektörel eğitim, nitelikli ustaların yetişmesi ve yenilikçi mimarların gelişimine destek için çalışıyor.

www.sandeco.com.tr   

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ