Zirvede Haber

ASGD’YE YAPILAN BURSA’YA YAPILMIŞTIR!

ASGD’YE YAPILAN BURSA’YA YAPILMIŞTIR!

Hamza Türk, “ASGD’ye yapılan büyük bir haksızlıktır, asla kabul edilemez” dedi.

ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Hamza Türk, “Bursa’nın vicdanı bu mağduriyeti unutmaz” şeklinde konuştu: Bursa Samsunlular Derneği Başkanı olan Hamza Türk şunları söyledi: “ASGD sadece Bursa’ya değil, bütün Anadolu’ya hitabeden bir dernek olarak şehrimizin önemli bir değeridir. Bu kentte 30 yıllık tarihe sahip bulunan bir meslek kuruluşunun dernek binasını sorgusuz sualsiz yıkmak, hiç bir insani değere sığmaz.

Bu olay sadece ASGD’ye değil, bütün Bursa’ya karşı yapılmış affedilmeyecek bir saygısızlıktır. Çünkü derneğin o yıkılan tesisi, Bursa’daki sanayicisinden iş insanına, esnafından tüccarına kadar bütün bir şehrin eseriydi. Herkesin maddi manevi katkısıyla yapılan bir ortak değere göz göre göre yapılan ihanet kabul edilemez. Kaldı ki burada Büyükşehir tarafından derneğe verilen restorasyon sözü vardır ki, o yerine getirilmeyen söz hiç affedilmez.

Sen hem derneğin önce 450 metrekarelik bahçesini alıp parka katacaksın. Karşılığında grafik çalışmasını bile kendin yaparak söz verdiğin restorasyon sözünün üstüne yatacaksın. Hadi bunları yapmak zorunda kaldın diyelim, herhangi bir çözüm dahi sunma gereği duymayacaksın. Çok yanlış işler bunlar.

Başkan Alinur Aktaş’a da yaptığınız çok yanlış diye mesaj gönderdim. Şu ana kadar geri dönme zahmetine bile katlanmadı. Şu kadarını söyleyeyim. Bursa bu yapılan vicdansızlığı kesinlikle unutmaz.” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ