Zirvede Haber

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI KİM SORACAK?

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI KİM SORACAK?

Saadet Partisi il başkan yardımcısı İbrahim Özacar, Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nin eksiklikleriyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Saadet Partisi Mahalli idareler il başkanı İbrahim Özacar Yılldırım ilçesi Kaplıkaya Cazibe Merkezine 2011 yılından beri yapılmayan butik otel ve konferans salonlarının bir an önce yapılmasını talep etti. Özacar yaptığı açıklamada 9 yıl önce Büyükşehir belediyesi tarafından dolgu çalışmaları yapıldığını hatırlattı.

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI KİM SORACAK?

Özacar, “Devlet geleneğimizde yerel ve ulusal hizmet konularında devamlılık esastır. Gel gör ki AKP iktidarında özellikle yerel konularda bu devlet âdâbı yerle yeksan oldu. Bu anlayışın tam tersi yaşanıyor. Hayret duygularımızı yitirdik artık şaşırmıyoruz” dedi.

2011 yılında butik otel ve konferans salonları için aylarca zemin çalışmaları yapılmış. Bölgeden çıkarılan harfiyatlar başka bölgelere taşınarak cazibe merkezinin son etabı olan otel, toplantı, konferans salonları çalışmalarının başlatıldığı bölgede 9 yıl sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından dolgu çalışmaları yapılıyor.

BÖLGE MUHTARLARI, MECLİS ÜYELERİ VE HALK OLANLARDAN HABERSİZ.

2014 ve 2018 yerel seçimlerinde mevcut belediye başkanıyla seçime girmeyen AKP, çeşitli vaadlerle her iki seçimi kazanmış. Yürütme makamına gelen her iki sn başkan, kendilerinden önceki kendi partilerine mensup belediye başkanlarının projesini adeta yok sayarak çürümeye terk etmiş ve milletin parası çarçur edilmiştir maalesef.

 

2O11 Yılında Büyük bir coşkuyla bir kısmı açılan cazibe merkezi açılış törenine devlet protokolü, AKP’li bakanlar, milletvekilleri, büyükşehir belediye başkanı başta olmak üzere ilçe belediye başkanları ağızbirliği ile sn Keskin’i adeta göklere çıkarırken, otel ve toplantı konferans salonlarının tamamlanacağı sözleri veriliyordu.

Gel gör ki bırak başka partili belediyeleri, Akp li belediyeler kendisinden önceki belediyelerin projelerini yok saymayı adet edinmiş. Oysa devlet âdâbında hizmette devamlılık esastır. Projenin önemli kısmı tamamlanmış iken, bitirilmesi gerekirken, maalesef kendilerinden önce yapılan projeler çürümeye terk edildi. Eğer usulsüz  yasalara aykırı bir durum varsa ilgililere bildirilir ve gerekenler yapılır.

O dönem Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı görevini ifa ediyordum. Katıldığım bir tv programında sorulan bir soru üzerine açılışı yapılan Kaplıkaya Sosyal Tesislerinin otopark başta olmak üzere bir kısım eksikliklerinin  olduğunu,  yapımına devam edilen tesislerin tamlaması konusunda endişelerimizi bildirmekle birlikte Yıldırım için taş taş üstüne koyana teşekkür ettiğimizi ve konferans salonları ve otelin Yıldırımın ihtiyacı olduğunu ve ilgililerin bir an önce projeyi tamamlanması gerektiğini ve bu işin takipçisi olacağımızı dile getirmiştim.

İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ MU?

Harfiyat döküm alanında iş makinaları büyük tonajlı kamyonların çalıştığı alanlarda ilgililer tarafından hiçbir güvenlik tedbiri alınmamış malesef. Harfiyat alanında ihtiyaç sahibi vatandşımızın hurda eşyası toplama çalışmaları, alınmayan tedbirler yüzünden Allah muhafaza telafisi imkansız kazalara davetiye çıkarıyor.

İlgililerin çevre güvenliğini zaman kaybetmeden sağmaları önem arz etmektedir….

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ